Bir Aşk İki Hayat filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Bir Aşk İki Hayat filmi nerede çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Bir Aşk İki Hayat filminin konusu ne, oyuncuları kimler Bir Aşk İki Hayat filmi nerede çekildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2020 17:30

Bir Aşk İki Hayat filminin konusu ve oyuncuları Fox Tv yayın akışıyla bir kez daha gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Bir Aşk İki Hayat filmi, 14 Nisan tarihli yayın akışında ilk kez televizyon izleyicileriyle buluşacak. Ekranların iki sevilen yüzü Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i bir araya getiren Bir Aşk İki Hayat filmi gerek konusu gerekse oyuncularıyla vizyona girdiği tarihte konuşulmuştu. Peki, Bir Aşk İki Hayat filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Bir Aşk İki Hayat filmi nerede çekildi?

Haberin Devamı

Bir Aşk İki Hayat filmi beyaz perde ardından ilk kez televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği romantik drama türündeki Bir Aşk İki Hayat filmi 24 Ocak 2019'da vizyona girmişti. Başarılı oyuncular Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i bir araya getiren film, gerek konusu gerekse oyuncularıyla adından söz ettirmişti. Peki, Bir Aşk İki Hayat filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? İşte Bir Aşk İki Hayat filmin oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgili detaylı bilgi...

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'in başrolünü paylaştığı Bir Aşk İki Hayat filmi, 14 Nisan 2020'de ilk kez televizyon sinema kuşağında ekrana gelecek. Engin Akyürek’in yönetmen Umut’a, Bergüzar Korel’in ise mimar Deniz karakterine hayat verdiği Bir Aşk İki Hayat filminde ikiliye kadroda İpek Bilgin, Osman Sonant ve Merve Dizdar eşlik ediyor. Önümüze çıkan durumlar arasında yaptığımız küçük tercihlerin hayatımızı nasıl etkilediği konusuna değinen Bir Aşk İki Hayat filminin çekimleri Kadıköy ve Moda'da gerçekleşti.

Haberin Devamı

BİR AŞK İKİ HAYAT KONUSU

Tercihleri nedeniyle oradan oraya savrulan genç bir adam olan Umut, bir akşam planı için iki şık arasında seçim yapmak zorunda kalır. Hırslı bir yönetmendir.

Umut’un kaderini o gece vereceği karar değiştirecek. Köpeğini dışarı çıkarmak ile evde kalmak arasında bir tercih yapması gereken Umut, aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasına hangisinin doğru olduğunu bilmeden adım atacak. Seçeneklerden biri onun hayatının aşkını bulmasına, başarılı bir mimar olan Deniz ile tanışmasına neden olacakken diğer seçenek ise Umut'un uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacaktır.

BİR AŞK İKİ HAYAT DİZİNİN BAŞROL OYUNCULARININ HAYATLARI

BERGÜZAR KOREL KİMDİR?

Bergüzar Korel Ergenç, 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızıdır. Çocukluğunu Ulus'ta geçirdi İlk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı. Kolej'den mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamladı. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı.

Haberin Devamı

Bergüzar Korel, okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuva-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süreNicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı.

İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar'da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi:Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi Irak'ta yakaladığı başarının ardından gene aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Bu arada reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı 2006 yılının en fazla reyting alan dizisi ünvanını alan Binbir Gece'deki Şehrazat Evliyaoğlu rolü ile yaptı. 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Haberin Devamı

Oyuncu, Binbir Gece dizisinden sonra gelen film ve program tekliflerini değerlendirerek Tolgahan Şayışman ile romantik komedi Aşk Geliyorum Demez filminde başrolü paylaştı.

Totally Spies Casus Kızlar Her şey Nasıl Başladı? filminde Sam karakterini seslendirmiştir.

2009 yılında Çocuktan Al Haberi adlı bir programda sunuculuk yaptı.

2010-2011 döneminde Bergüzar Korel,  Bülent İnal ile başrolü paylaştığı Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almıştır. Aynı dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak katılmış Monica Teresse karakterini canlandırmıştır.

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde ve Kadın Dünyaya Dokundu ana teması doğrultusunda kadınlardan oluşturuldu. Bergüzar Korel'de jüri üyesi olarak görev yaptı.

Haberin Devamı

Bergüzar Korel, 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaştığı, Karadayı adlı dizide Hakim Feride rolünü canlandırdı ardından Vatanım Sensin dizisinin baş karakterlerinden birine hayat verdi. 

ENGİN AKYÜREK KİMDİR?

Engin Akyürek 12 Ekim 1981'de doğdu. Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programında birinci olarak sanat dünyasına adım attı. Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı tv dizisinin kadrosuna katıldı. 2004 - 2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırdı. 2007 - 2008 yılları arasında Atv'de yayınlanan Karayılan adlı tv dizisinde Nizipli rolüyle kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı

2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı dizide Mustafa Bulut karakterini canlandıran oyuncu, 2010-2012 yılları arasında Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide Kerim Ilgaz karakterini canlandırmıştır. Farah Zeynep Abdullah ile birlikte, 2014 yılında vizyona giren Bi Küçük Eylül Meselesi adlı filmin başrolünde yer aldı. 2014 yılında Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünü paylaştığı Kara Para Aşk adlı dizide Ömer Demir karakterini canlandırdı. 2020 sezonunda ise Sefirin Kızı dizisiyle yeniden ekranlara döndü. 

 

BAKMADAN GEÇME!