Beyaz Show'un bu akşamki konukları kimler? Beyaz Show bu akşam Kanal D'de

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu akşamki konukları kimler Beyaz Show bu akşam Kanal Dde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 12:24

Beyaz Show’un bu haftaki konukları belli oldu. Kanal D izleyicisiyle buluşacak olan Beyaz Show yeni bölüm fragmanı ile bu hafta programa konuk olacak isimleri duyurdu. Peki yeni sezon 2. Bölüm konukları kimler? İşte 17 Kasım tarihli Beyaz Show konukları!

Haberin Devamı

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Sen Kimimle Dans Ediyorsun" filmiyle Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic konuk olacak.

Yepyeni dekoruyla, birbirinden eğlenceli canlı yayın sürprizleriyle, birbirinden özel merak edilen konuklarıyla ve baştan yarattığı dumanı üstünde tüten son model tiplemeleriyle "Canlı" olarak bu akşam saat 23.30'da sevenleriyle buluşacak.

YENİ SEZON İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Programın açılış bölümüne 2017 Best Model Türkiye Birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı konuk oldu. Efe’nin yaşını soran Beyaz, “17” cevabını alınca şaşkınlığını gizleyemedi. İrem Derici’nin sahneye çıkmasıyla adeta yer yerinden oynadı. Yeni imajı ve muhteşem sesiyle İrem Derici, her zamanki gibi yine herkesi büyüledi. İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı ve Oğuzhan Koç ile başrollerini paylaştığı yeni filmi “Yol Arkadaşım”ın fragmanı bile stüdyodakileri güldürmeye yetti.

Programın ilerleyen dakikalarında Beyaz, Jessica May’le “Bağdat” şarkısında düet yaptı. Jessica’nın şarkıyı hatasız Türkçe ile söylemesi herkesi şaşırttı. 20 yıldır hamallık yapan ve her ay bir günlük kazancını yaptığı çekiliş sonucu sivil toplum kuruluşlarına bağışlayan "Klas Hamal" Mehmet Ateş, anlattığı hikayesiyle herkesi hem duygulandırdı hem de ders verdi.

İrem Derici 3 Kasım günü yayınlanan “Bazı Aşklar Yarım Kalmalı” şarkısını söylerken Beyaz’ın büyük bir sürprizi vardı. İrem Derici şarkıyı söylerken bir anda Beyaz’ın şarkıya girmesi Derici’yi adeta şok etti. Şakanın sonrasında baştan söylenen şarkı ise dinleyenlerden tam not aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!