Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Berna Keklikler kimdir Survivor Berna kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 19:57

Berna Keklikler kimdir sorusu survivor'un yarışmasının birçok hayranı tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Berna Keklikler'in ada hayatındaki yaşamı ve arkadaşlarıyla arasında yaşanan tartışmalar oldukça dikkat çekti. Peki, adanın olay kızı olan Berna Keklikler kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Berna Keklikler, Survivor Gönüllüler’inin en iddiaları isimlerinden biri olarak göze çarpıyor. Sık sık takım arkadaşlarıyla problem yaşayan ve kaybettiğinde hırsı nedeniyle gözyaşlarına boğulan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu. Üç senedir İstanbul’da kardeşiyle beraber yaşayan yarışmacı, ekonomi bölümünden mezundur. Almanya’da katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany’iyi kazanmıştır. Survivor performansıyla spor geçmişi olduğunu belli eden Berna Keklikler, Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmiştir. 26 galibiyet, 27 mağlubiyeti olan Berna Kekliler, 111 ile 10. sırada bulunuyor.

Berna Keklikler, daha önceki yarışması Göz6’da erkekler takımından Zeyd ile kameralar önünde aşk yaşamış bu sayede de dikkatleri üzerine çekip bir hayran kitlesi edinmişti. Göz6 yarışması finali doğru giderken de Berna Keklikler sevgilisine attığı tokatla olay olmuştu.

BAKMADAN GEÇME!