Berna Canbeldek kimdir? Hangi yarışmalarda bulunmuştu?

Güncelleme Tarihi:

Berna Canbeldek kimdir Hangi yarışmalarda bulunmuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 14:33

Berna Canbeldek, Boxun Yıldızları'nın yarışmacılarından biri oldu. İlk ke Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla tanınan Berna Canbeldek'in özel hayatı merak konusu oldu. Peki iddialı çıkışlarıyla bilinen Berna Canbeldek kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Berna Canbeldek, yeniden bir yarışma programıyla gündeme geldi. En son Survivor All Star’da mücadele eden Berna Canbeldek, Boxun Yıldızları’nın yarışmacılarından biri oldu. Hırslı kişiliğiyle tanınan yarışmacının nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Peki Berna Canbeldek kimdir, kaç yaşında?

Eski Survivor yarışmacılarından Berna Canbeldek, ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla tanındı. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa’da doğdu. Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır. 12 yaşından itibaren dans eğitimi aldıTürkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, hırslı kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

BAKMADAN GEÇME!