Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmam ve öpmem!

Güncelleme Tarihi:

Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmam ve öpmem
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2024 13:29

Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oyuncu, çok fazla takıntıları olduğunu söyledi: “Uçağa binmeden önce sosyal medyada ‘Hikâye’ paylaşmam. Eğer uçak düşerse ‘Son Hikâye’si buydu’ diye haber olmasın isterim. Mesela ‘Kızlar ve Oğlanlar’ oyununu oynarken hep aynı çamaşırı giymem gerekiyordu. Onu bulamazsam eğer biterdim. Çamaşırı görmüyoruz ama ben biliyordum onun orada olduğunu. Ben kimseye dokunmayı sevmem, kimseyi öpmem, bana dokunulmasından da hiç hoşlanmam. Mesela Şehrazat karakterini canlandırırken izleyici üzerime gelip bir anda bana dokunuyordu. Fiziksel temastan kaçmak bence o zaman çıktı.”

Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmam ve öpmem

HALİT’LE DİZİDEN ÖNCE TANIŞTIK

Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç’le ilk olarak 2006’da Kanal D’de yayınlanan “Binbir Gece” dizisinde tanışmadığını açıkladı:

Haberin Devamı

“2001’de Halit, annem ve babamın rol aldığı dizide oynuyordu. Biz de 2004’te tanıştık. 2004’te 27 Mart sabahı Dünya Tiyatrolar Günü’nde annemle kahvaltıya gittik. Güvercinleri çekerken iki ayak kadraja girdi ve o Halit’ti. Ondan önce de arkadaşımla bir kafede hocamın dedikodusunu yaparken Halit’e yakalandım. Hayat bizi başka yerlere götürdü.”

 

BAKMADAN GEÇME!