Benim Tatlı Yalanım 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Suna ve Nejat evleniyor!

Güncelleme Tarihi:

Benim Tatlı Yalanım 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Suna ve Nejat evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2019 19:54

Cumartesi akşamları ekranlara gelen Benim Tatlı Yalanım'ın merakla beklenen 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin bu haftaki bölüm fragmanına Suna ve Nejat'ın nikah masasına oturduğu anlar damga vurdu. Aylin ise Nejat'ın planını öğrenecek ve mahkemede sürpriz bir gelişme yaşanacak. Peki, Suna ve Nejat evlenebilecek mi? İşte, Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm fragmanları.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım, 14 Aralık Cumartesi akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizinin son bölümünde yaşananların ardından bu haftaki bölümünü merakla bekleyen izleyenler sürpriz gelişmelerle karşılaşacak. İşte, Benim Tatlı Yalanım 26. bölüm fragmanları ve özeti.

BENİM TATLI YALANIM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Suna ve Nejat sonunda muradlarına erer ve sürpriz bir şekilde evlenirler. Kandırıldığını anlayan Aylin'in öfkesi büyük olur. Kayra'yı Nejat'ın evinden alır ve dava sonuçlanır, sonuçlanmaz Fransa'ya götürmek için hazırlıklara başlar. Bu sırada Nejat, Aylin'le ilgili ona velayet davasını kazandırabilecek olan sırrı öğrenmiştir. Nejat'ın yapması gereken tek şey iddiasını mahkemede ispatlayabilmesidir artık. Davaya sayılı günler kalmışken, Aylin, Nejat'ın planını öğrenir ve mahkemede sürpriz bir gelişme yaşanır. Bu sürecin sonunda Nejat, Suna ve Kayra mutlu bir aile olabilecek midir? Yoksa Kayra'dan ayrılmak zorunda mı kalacaklardır?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!