Benden Ne Olur? konusu ve oyuncuları! Benden Ne Olur filmi nerede çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Benden Ne Olur konusu ve oyuncuları Benden Ne Olur filmi nerede çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2023 19:58

Yönetmenliğini Murat Şenöy'ün, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Kerem Çatay'ın üstlendiği, Benden Ne Olur? filmi 16 Ağustos Çarşamba akşamı Fox Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Filmin başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan paylaşıyor. Filmde içi içine sığmayan Sertab Bal adındaki bir kadının maceraları gözler önüne seriliyor. Peki, Benden Ne Olur filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncuları…

Haberin Devamı

BENDEN NE OLUR FİLMİ KONUSU

Tüm çevresinin kendisinden beklediği “düzenli” hayatı bir türlü olduramamış Sertab'ın, ne istediği veya kim olduğuyla ilgili kafası karışıktır. Bir kaza sonucu ablası Harika’nın evini yakınca evsiz ve parasız kalan Sertab, Harika’nın “Senden hiçbir şey olmaz” sözleri ile bir karar veren Sertab, “Benden ne olur herkese göstereceğim” diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunabilmek için adım atar. Kendine yeni bir hayat kurmaya çalıştığı sırada ünlü oyuncu Soner’le tanışması, Sertab’ın tüm planlarını alt üst edecektir.

BENDEN NE OLUR FİLMİ OYUNCULARI

Hazal Kaya - Sertab Bal

Onur Tuna - Soner Güler

Enis Arıkan - Enis Arıkan

Nur Fettahoğlu - Harika Bal

Selin Şekerci - Masal

Cem Belevi - Efe

Tarık Papuççuoğlu - Haydar

Elçin Afacan - Gamze

Ayşenur Yazıcı - Güzin Bal

Vahdet Çakar - Ali Bal

Haberin Devamı

BENDEN NE OLUR NEREDE ÇEKİLDİ?

"Benden Ne Olur?" filminin çekimleri İstanbul'da gerçekleşti. Film büyük bir kısmı İstanbul'un Eminönü ve Beyoğlu semtlerinde çekildi. Ayrıca film için farklı ilçe ve mekanlarda çekim setleri kuruldu.

 

BAKMADAN GEÇME!