Behzat Ç yeniden mi başlayacak, geri mi dönüyor? Erdal Beşikçioğlu'ndan sürpriz açıklama

Güncelleme Tarihi:

Behzat Ç yeniden mi başlayacak, geri mi dönüyor Erdal Beşikçioğlundan sürpriz açıklama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 01:29

Behzat Ç yeniden mi çekilecek sorusu sürpriz açıklamayla gündeme geldi. Bir dönemin popüler dizilerinden Behzat Ç hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu sosyal medya hesabından gönderdiği mesajla müjdeyi verdi. Behzar Ç. projesi gerçekleşirse 3. kez izleyicisi ile buluşmuş olacak. Erdal Beşikçioğlu yaptığı açıklamada detaylara da yer verdi... 

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından attığı tweetin ardından açıklamalarda bulunan Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç dizisiyle ilgili merak edilen detayları da açıkladı.

Erdal Beşikçioğlu diziyle alakalı attığı tweetin ardından bir mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Beşikçioğlu, bu açıklamayı da sosyal medya hesabından paylaştı. 

Konu hakkında röportaj videosu da paylaşan Beşikçioğlu, “Kadromuza yeni eklemeler olacak olacak. Bizi ikna etmek sanıldığı kadar zor değil. Yazılı bir metin içerisinde hikayeyi gördüğünüz zaman sizi etkileyebiliyorsa, bu sanatçılar için yeterlidir.” ifadelerine yer verdi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşikçioğlu, yer aldığı projelerdeki metinlerin Behzat Ç kadar güçlü etkiye sahip olmadığını belirtti. Yer aldığı projelerin Behzat Ç karakteri kadar güçlü bir karakterin yaratılması gerektiğinin altını çizen Beşikçioğlu, “Yeni kuşak diziler, karakterlerin hikayesinin peşine takılmak yerine olay örgülerinin peşine takıldığı için sistem kendi içerisinde tuhaf bir çöküntü yaşıyor.” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!