Behzat Ç.’den beklenen haber geldi! Ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Behzat Ç.’den beklenen haber geldi Ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 15:37

Bir döneme damga vuran Behzat Ç. İle ilgili beklenen haber geldi. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.’nin yeniden başlayacağını açıkladı. Haberi alan dizinin sevenleri şimdiden arayışa başladı. Peki, Behzat Ç. ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

İlk kez 2011 yılında yayınlanan ve üç sezon süren Behzaç Ç. yeniden başlıyor. Daha önce de pek çok kez yeniden başlayacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Behzat Ç. ile ilgili açıklamayı bu kez Erdal Beşikçioğlu yaptı. Panora AVM'nin İlgi Otizim Derneği ile yürüttüğü sosyal sorumluluk projesine katılan Erdal Beşikçioğlu, kendisinin de başrolde yer aldığı Behzaç Ç.’nin yeniden başlayacağını duyurdu. Şimdi tüm gözler sevilen dizinin yayın tarihinde! Peki, net bir tarih var mı? Behzat Ç. ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

İNTERNETTE Mİ YAYINLANACAK?

Dizinin yeniden başlayacağına yönelik haberin yayılmasıyla birlikte farklı iddialar gündeme geldi. En çok konuşulan iddia, “Behzat Ç.”nin internette yayınlanacağı yönünde… Öte yandan dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili net bir açıklama yapılmış değil.

KONUSU

Haberin Devamı

Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanan Türk polisiye dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştır. Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'dur. Yardımcı oyunculardan bazıları ise İnanç Konukçu, Fatih Artman, Berkan Şal ve Seda Bakan'dır. .1. sezon tatili sırasında Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm adlı filmini çekmiş ve diziyle entegre gitmiştir. Dizinin 2. sezonunun gecikmesinin nedenlerinden birisidir. 3. sezonun bitmesiyle birlikte 2. sinema filmi olan Behzat Ç. Ankara Yanıyor, dizinin devamı olmakla birlikte 1 Kasım 2013'te vizyona girmiştir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!