Bedriye Kılıç bulundu mu? Müge Anlı Bedriye Kılıç olayı nedir? Son gelişmeler

Güncelleme Tarihi:

Bedriye Kılıç bulundu mu Müge Anlı Bedriye Kılıç olayı nedir Son gelişmeler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 11:53

Müge Anlı Bedriye Kılıç olayı son durum gelişmeleri programın izleyicileri tarafından takip ediliyor. 37 yaşındaki Bedriye Kılıç’tan yaklaşık 3 aydır haber alınamıyor. Tayfur Kılıç, eşi Bedriye Kılıç'ın nereye gittiğini bilmediğini, sağ salim çıkmasını istediğini söyledi ve Müge Anlı’nın programına başvurdu. Bedriye Kılıç'ın babası Oktay ile Tayfur karşı karşıya... 'Kızım senin evinden kayboldu' diyen babaya Tayfur'un yanıtı 'gitti bilmiyorum' oldu. Suçsuz olduğunu söyleyen Tayfur 'hiçbir şeyden haberim yok' dedi

Haberin Devamı

Son günlerde kayıp Bedriye Kılıç olayı kamuoyunda takip ediliyor. Müge Anlı Bedriye Kılıç olayı tüm sıcaklığıyla devam ediyor. 6 Temmuz günü kaybolan ve aylardır kendisinden haber alınamayan Bedriye Kılıç’ın ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Tayfur Kılıç eşi Bedriye Kılıç'ın nereye gittiğini bilmediğini, sağ salim çıkmasını istediğini söyledi. Öte yandan Tayfur Kılıç'ın bir buçuk yıl önce bir kadını silahla tehdit ettiği öne sürüldü. Bu durumda oklar Tayfur Kılıç'a çevrildi. Peki, Bedriye Kılıç bulundu mu? İşte son durum…

MÜGE ANLI BEDRİYE KILIÇ OLAYI NEDİR?

35 yaşındaki 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç, 6 Temmuz günü Konya'nın Akşehir ilçesinde kayboldu. Müge Anlı ile Tatlı Ser programına katılan Kılıç'ın ailesi genç kadının intihar etmiş veya öldürüldürmüş olabileceğinden şüphe ediyor. Konya'nın Akşehir ilçesinde kaybolan Bedriye Kılıç'a ulaşamayan anne ve babası, araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın kapısını çaldı.

Haberin Devamı

Tayfun Kılıç'ın eşine sürekli şiddet uyguladığı öldüresiye dövdüğü anlatıldı. Bir televizyon kanalında yayınlanmak üzere hazırlanan haberdeki görüntüsüne öfkelendiği ve bu sebeple eşini öldürdüğü öne sürüldü. Suçlamaların odağındaki Tayfun Kılıç iddiaları reddetti. Bedriye Kılıç'ı aldattığı söylenen eş, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Programa telefonla bağlanan kayıp kadının kayınpederi ise gelini hakkında öyle şeyler söyledi ki tepkiler çığ gibi büyüdü.

MÜGE ANLI BEDRİYE KILIÇ BULUNDU MU?

Bedriye Kılıç’ı arama çalışmaları hala devam ediyor. Henüz bulunamayan Bedriye Kılıç, 6 Temmuz günü kayboldu. Genç kadının eşi Tayfur Kılıç'ın anlatımına göre genç adam, kiraz hasadından dönüşte kıskançlık nedeniyle eşi Bedriye Kılıç'la tartışma yaşadı. Evlerinin önüne geldiklerinde ise Tayfur Kılıç, binaya giren genç kadını eve almadı. Eve giren Tayfur Kılıç bir süre sonra dışarı çıktığında eşini kapının önünde bulamadı. Genç kadından bu tarihten sonra haber alamayan ailesi ise Bedriye Kılıç'ın bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaptı.

Olay hakkında Tayfur Kılıç'ın bir buçuk yıl önce bir kadını silahla tehdit ettiği öne sürüldü. Bu durumda oklar Tayfur Kılıç'a çevrildi. Canlı yayına katılan kadın, Tayfur Kılıç'ın eğlence mekanına geldiğini ve bir kadına kafayı takıp silahla tehdit ettiğini söyledi. Eşi Bedriye Kılıç'tan aldığı paralarla eğlence mekanına gelen ve çevresindeki kadınları taciz eden biri olduğu ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Tayfur Kılıç eşi bedriye Kılıç'ın sosyal medyada resmini kaldırdığını ve Bedriye Kılıç'ın yaşadığını ve ortaya bilerek çıkmadığını söyledi. Bu ifadeler üzerine Bedriye Kılıç'ın arkadaşları "Bedriye hiçbir zaman sosyal medyaya resim koymadı" ifadelerine yer verdi.

BAKMADAN GEÇME!