Başkan Trump Hollywood’u yine trolledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Trump  Hollywood’u yine trolledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2024 08:00

Filistin yanlısı protestolar Hollywood Bulvarı’nda trafiği durdurduğu için altı dakika geç başlayan 2024 Oscar Ödül Töreni’ni 4’üncü kez Jimmy Kimmel sundu.

Haberin Devamı

Her koltuğun altına atıştırmalıkların bulunduğu kutular yerleştirildi ve Kimmel akışın dışına çıkarak canlı yayında eski başkan Donald Trump’a cevap verdi.
Trump, sosyal medyadan Kimmel’ı ve Oscar’ları eleştirince kanal yöneticilerin itirazına rağmen Jimmy Kimmel canlı yayında cebinden telefonunu çıkardı ve başkan Trump’ın yazdıklarını okudu.
Trump’ın “Oscar’larda Jimmy Kimmel’den daha kötü sunucu var mı? Asla olamayacağı bir şey için çok çabalayan, ortalamanın altında bir sunum” yazısını okuyup canlı yayında ‘Blah blah blah...’ diye karşılık verdi.
Törenin ardından Trump’ın yazdıklarını okuduğu anları Instagram hesabından paylaştı, “Bu benim Oscar’ım. Donald Trump’a teşekkürler” yazdı.
Bence kanal yöneticilerini dinlemeliydi.
Sinemanın en önemli gecesinde Trump, Hollywood’u trolledi. Kimmel da canlı yayında cevap vererek eski başkanı törenin en çok konuşulan kişisi yaptı.
Trump’a verdiği gereksiz yanıt dışında Kimmel yönetmen Greta Gerwig’i aday göstermediği için Akademi’yi eleştirdi, 148 günlük greve değindi, Bradley Cooper’la ödül törenlerine annesiyle geldiği için dalga geçti.

Haberin Devamı

Jimmy Kimmel: Bu olayla hiç ilginiz yok gibi davranmayın

“Barbie filmi canavarca bir hit oldu. Kimsenin umursamadığı plastik bebekten büyük bir başarı çıktı. En iyi yönetmen ödülüne aday gösterilmeyi hak eden Greta Gerwig sayesinde Barbie artık feminist bir simge...”
Bu sözlerini tüm salon alkışlayınca Kimmel, Akademi üyelerinin de yer aldığı izleyicilere “Alkışlıyorsunuz ama ona aday olması için oy vermeyen de sizsiniz. Bu olayla hiç ilginiz yok gibi davranmayın” dedi.

Emma Stone kızdı

11 dalda aday gösterilen “Poor Things” filminin kısa tanıtımı gösterildikten sonra filmdeki erotizm ve çıplaklığa gönderme yapan Kimmel “TV’de gösterilmesine izin verilen kısım zaten bu kadardı” deyince Emma Stone yanında oturan kocasına dönüp için ‘prick’ (mal-ahmak) dedi.

Genetik piyango

Jimmy Kimmel törende “Barbie” filminin yıldızları Ryan Gosling ve Margot Robbie’ye “Bilmenizi isterim ki bu gece Oscar kazanamasanız bile çok daha önemli bir şeyi zaten kazanmışsınız: Genetik piyango” diyerek takıldı.

Haberin Devamı

Eski endişelerinize geri dönün

Steven Spielberg ve eşi Kate Capshaw’un grev sırasında işsiz kalan oyunculara ve yazarlara yardım etmek için büyük miktarda para bağışladığını belirten Jimmy Kimmel, “148 gün grevdeydik. Yapay zekâya karşı korunmazsak anlaşmayacağımızı söyledik. Sonuç olarak, artık oyuncular yerlerini yapay zekâ alacak diye endişelenmiyor. Bu tarihi anlaşma sayesinde eski endişelerine yani yerlerine daha genç, daha çekici insanların gelebileceği korkusuna geri döndüler” diye konuştu.

Başkan Trump  Hollywood’u yine trolledi

AKM yararına kadın dayanışması

Oscar Ödül Töreni için Los Angeles’a gelen modacı Gülafer Ataş, Amerika’dayken Atatürk Kültür Merkezi Los Angeles’a destek amacıyla bir defileye imza attı.
Santa Monica’da düzenlenen şov Emine Gülistan sponsorluğunda AKM Los Angeles başkanı Dr. Vega Sankur ve stilist Ceren Curun iş birliğiyle yapıldı.
Marka yöneticisi Ümit Temurçin, Oscar töreninde oyuncu Saint Heart, “Öğretmenler Odası” filmiyle Oscar’a aday olan yönetmen İlker Çatak’ın eşi Ayda Aybartlı, KTLA 5 kanalının kırmızı halı sunucuları Anya Sarre ve Jasmine Akai Simpkins’in Gülafer Ataş giydiğini söyledi.

Haberin Devamı

Karaca ile Oscar’ı ve mutfak sanatlarını kutladık

Oscar’da bu yıl yemekler Karaca tabaklarla servis edildi. Karaca, Hollywood’un en büyük gecesinin parçası olurken Los Angeles’ta özenle hazırlanan iki etkinliğin de ev sahipliğini yaptı:

Başkan Trump  Hollywood’u yine trolledi


8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ikonik Spago Beverly Hills’te Oscar’ların şefi Wolfgang Puck’ın katılımıyla Oscar menüsü tadım yemeği ve 1929 yılında ilk Oscar Ödül Törenleri’nin düzenlendiği Roosevelt Otel’de Oscar Ödül Töreni’ni izleme partisi...
Kadınlar Günü kutlamalarına da denk gelen bu organizasyonların arkasında da kadınlar vardı.

Başkan Trump  Hollywood’u yine trolledi


İdea İletişim’in sahibi Şila Gök ve Karaca Kurumsal İletişim Direktörü Seray Anıl seçkin konuklarının kalplerinde ve damaklarında Oscar -Karaca global hikâyesinin izini bıraktılar. Konuklar arasında Danla Bilic, oyuncu Laura Dunn, Cemal Can Canseven, Los Angeles Başkonsolosu Sinan Kuzum, şef Wolfgang Puck, YouTuber Enes Yılmazer, moda yazarı Ümit Temuçin ve modacı Gülafer Ataş vardı.

Haberin Devamı

Başkan Trump  Hollywood’u yine trolledi

BAKMADAN GEÇME!