BARIŞ AKARSU FİLMİ OYUNCULARI | Barış Akarsu Merhaba filmi oyuncuları kimler ve konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

BARIŞ AKARSU FİLMİ OYUNCULARI | Barış Akarsu Merhaba filmi oyuncuları kimler ve konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2023 20:24

Barış Akarsu filmi oyuncuları kimler sorusu ekran başındakiler tarafından gündeme geldi. Barış Akarsu filmi, oyuncuları ve konusu ile merak ediliyor. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında vizyona giren filmler arasında yer alan Barış Akarsu Merhaba, önemli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Peki, Barış Akarsu filmi oyuncuları kimdir? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Barış Akarsu "Merhaba", Fikri Harika Production ve Aytaç Medya imzalı, Mert Dikmen'in yönetip senaryosunu Can Anar ile birlikte yazdığı, başrollerini İsmail Ege Şaşmaz ve Almila Ada'nın paylaştığı, 18 Kasım 2022 tarihinde vizyona girdi. Peki, Barış Akarsu filmi oyuncuları kimlerdir? Barış Akarsu Merhaba oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler

BARIŞ AKARSU OYUNCULARI KİMDİR?

  • İsmail Ege Şaşmaz - Barış Akarsu
  • Almila Ada - Zeynep
  • Hüseyin Avni Danyal - Selahattin Akarsu
  • Ebru Nil Aydın - Hatice Akarsu
  • Şafak Pekdemir
  • Metin Coşkun
  • Burak Satıbol
  • Aslıhan Kapanşahin

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Zonguldak'ta dünyaya geldi.  2004 yılında, profesyonel anlamda müzik yapmak için arkadaşlarının ısrarı üzerine ATV'de yayımlanan Akademi Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Uzun süre yer aldığı yarışmada Haluk Levent ve Deniz Arcak gibi birçok isimle düet yaptı. Yarışmada birinci olmasının ardından ilk albümünün hazırlıklarına başladı. 30 Aralık 2004'te, beş ay kadar sürdürdüğü çalışmaların ardından Islak Islak adını verdiği ilk albümünü çıkardı. Bu albümden ilk olarak söz ve müziği Cem Karaca'ya ait olan ve albümle aynı adı taşıyan "Islak Islak" adlı şarkıyı yayımladı.

Haberin Devamı

İlk albümündeki "Islak Islak" şarkısının yanı sıra, "Mavi", "Kimdir O", "Bir Kasaba Akşamı" ve "Amasra" gibi diğer şarkıları da oldukça beğenildi ve bu şarkılara da video klipler çekildi. Yine bu albümde, bir ilahi olan "Gel Gör Beni Aşk Neyledi" adlı eseri de seslendirdi ve kliplendirdi. 2005 yılında birçok konser verdi, çeşitli radyo ve televizyon programlarına katıldı. İlk albümünün ardından Türkiye çapında tanınmaya başladı.

2006 yılının başlarında ikinci albümünün hazırlıklarına başladı. Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek adını verdiği albümü, 3 Temmuz 2006 tarihinde yayımlandı. Albümde yer alan "Ben" ve "Yeter Be" adlı şarkıların söz ve müziği kendisine aittir. "Vurdum En Dibe Kadar" adlı şarkının klibini albümle birlikte yayımladı. Albüm çıktıktan kısa bir süre sonra, 2006–2007 yılları arasında Star TV'de yayımlanan "Yalancı Yarim" adlı dizinin başrolünde Merve Sevi ile birlikte oynamaya başladı. "Yaz Demedim" adlı şarkısının klibini bu dizinin çekimlerinde gerçekleştirdi. Ayrıca dizi için birkaç şarkı daha yaptı.

Haberin Devamı

2006 ve 2007, Barış Akarsu'nun kariyeri için yoğun yıllar oldu. 9 Mayıs 2007'de gerçekleştirilen 13. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde En İyi Rock Sanatçısı Ödülü'nün sahibi oldu ve ödülünü Murat Göğebakan'ın elinden aldı. Akarsu, dizi çekimleri ve konserler devam ederken, 28. yaş günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı, saat 22.30 civarında, Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede bulunan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Beş gün yoğun bakımda kalan Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybetti. Ölümünden altı ay sonra, 2008 yılında, stüdyoda ve oynadığı dizide seslendirdiği parçalardan oluşan Ayrılık Zamansız Gelir adlı albümü yayımlandı.

BAKMADAN GEÇME!