Barbie filmi ne zaman çıkacak? Barbie vizyon tarihi 2023!

Güncelleme Tarihi:

Barbie filmi ne zaman çıkacak Barbie vizyon tarihi 2023
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2023 10:32

Başrollerini Margot Robbie, Ryan Gosling ve Issa Rae’nin paylaştığı Barbie filmi büyük bir heyecanla beklenmeye başladı. Filmin yönetmenliğini Greta Gerwig, senaryosunu Noah Baumbach ile birlikte kaleme alıyor. Film, moda ikonu Barbie bebeğinin ilk canlı aksiyon filmi olarak biliniyor. Peki, Barbie filmi ne zaman çıkacak, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek?

Haberin Devamı

Margot Robbie, Ryan Gosling ve Issa Rae gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Barbie filmi fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Mattel'in Barbie adlı oyun serisine dayanan filmin yönetmenliğini Greta Gerwig, senaryosunu Noah Baumbach ile birlikte kaleme alıyor. Filmin çıkmasını büyük bir heyecanla bekleyenler de “Barbie filmi ne zaman çıkacak?” sorusu ile ilgili araştırmalara başladı. İşte  Barbie filmi vizyon tarihi!

BARBIE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Başrollerini Margot Robbie, Ryan Gosling ve Issa Rae’nin paylaştığı filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girecek. Filmde America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Will Ferrell, Michael Cera ve Hari Nef gibi oyuncular yer alacak.

BARBIE FİLMİ KONUSU

Haberin Devamı

Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür. Filmde Barbie karakterine "Ben,Tonya" filmindeki performansı ile ilk Oscar adaylığını kazanan Margot Robbie hayat veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!