Bana Sevmeyi Anlat 11. bölüm fragmanında büyük tehlike

Güncelleme Tarihi:

Bana Sevmeyi Anlat 11. bölüm fragmanında büyük tehlike
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 12:58

Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm fragmanıyla takipçilerine bomba gelişmelerin sinyalini verdi. Bu akşam 11. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizide sürpriz gelişmeler var. Yeni bir plan yapan Alper, Leyla’dan uzak durma konusunda zorluk yaşarken; Ayla, ikili için sinsi bir oyun hazırlıyor. Peki, Bana Sevmeyi Anlat 11. bölümünde başka neler yaşanacak? İşte Bana Sevmeyi Anlat 11. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Bana Sevmeyi Anlat yayınlanan 11. yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Fox TV ekranlarının başladığı günden itibaren izleyenlerle iyi bir bağ yakalayan dizisi Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Heyecan dolu dizinin yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Yeni bölümde sevdiği kadının gözüne girmeyi başardığı sırada Hakverdi gerçeğiyle yüzleşen Haşmet, Leyla’yı kaybetme korkusu yaşar. İşte, Bana Sevmeyi Anlat 11. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Hakverdi, Haşmet’in huzursuz olmasına neden olur. Sevdiği kadının gözüne girmeyi başardığı sırada Hakverdi gerçeğiyle yüzleşen Haşmet, Leyla’yı kaybetme korkusu yaşar. Yaptığı planının kusursuz işlemesi için çapa gösteren Alper, Leyla’dan uzak durma konusunda zorluk yaşar. Öte yandan Engin ve Ezgi cephesinde de sürpriz gelişmeler yaşanmaktadır. Engin’in attığı adımlar ikilinin ilişkisini bambaşka bir boyutta şekillendirir. Leyla’nın kendi düğününden kaçtığının basına sızması Canan’ı çıldırtırken, Haşmet için yeni bir kapı aralanır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümünde Canan’ı gören Salih ise geçmişiyle yeniden yüzleşir. Kocasıyla ilgili gerçeklerden habersiz olan Ayla, sinsi planların eşiğindedir ve planlar Leyla ve Alper’i yakından etkileyecektir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kulübede yalnız kalan Alper ve Leyla, yüzleşme yaşarken; Haşmet ve Engin ikiliye ulaşmaya çalışıyordu. Ancak ev sahiplerinin yardımıyla Alper ve Leyla, ikiliyle karşılaşmaktan son anda kurtuldu. Kendisini kanıtlamak ve Leyla’yı yeniden eve döndürmek isteyen Haşmet, sevdiği kadını etkilemek için haince bir plan kurdu. Planı için Rüzgar’ı kullanan Haşmet amacına ulaştı ve Leyla'yı evine getirmeyi başardı. 

BAKMADAN GEÇME!