Bana Masal Anlatma nerede çekildi? Bana Masal Anlatma oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Bana Masal Anlatma nerede çekildi Bana Masal Anlatma oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 13:39

Bana Masal Anlatma Beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Bana Masal Anlatma, genç bir kız ile dolmuş şoförünün yollarının kesişme hikayesini fantastik öyküsünü anlatıyor. Peki, Bana Masal Anlatma nerede çekildi? Bana Masal Anlatma oyuncuları ve konusu

Haberin Devamı

Burak Aksak’ın senaryosuna ve yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Hande Doğandemir ve Fatih Artman paylaşıyor. İkiliye kadroda Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan,
Ani İpekkaya ve de konuk oyuncular olarak Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun isimleri yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise BKM üstleniyor.

BANA MASAL ANLATMA KONUSU

Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza, doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin göz bebeği olan bir gençtir. Bir gün Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran Ayperi hayatına girer. Sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikâyesi.

Haberin Devamı

BANA MASAL ANLATMA NEREDE ÇEKİLDİ?

Bana Masal Anlatma, İstanbul’un semti Suriçi'nde çekildi. Tarihî yarımada ya da Suriçi; Haliç, İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi ile çevrili olan; İstanbul şehrinin ilk kurulduğu ve geliştiği bölgeye verilen addır. Tarihî yarımadada ilk yerleşim yeri MÖ 685 yılında Megara'dan gelen Yunanlar tarafından Byzantion adıyla kurulmuştur.

BAKMADAN GEÇME!