Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor? Balkan Ninnisi dizisi konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor Balkan Ninnisi dizisi konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2022 11:07

Balkan Ninnisi dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizinin tanıtım fragmanı da yayınlandı. Peki Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor? Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Balkan Ninnisi dizisinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. TRT 1'de ekrana gelecek olan dizi oyuncu kadrosu ve konusuyla da dikkat çekiyor. Peki merakla beklenen Balkan Ninnisi ne zaman başlayacak? İşte konuyla ilgili detaylı bilgiler...

BALKAN NİNNİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk tanıtım fragmanı yayınlanan dizi yaz sezonunda TRT 1'de ekranlara gelecek. Dizinin ne zaman başlayacağı net olarak bilinmiyor ama yakında ekranlara gelmesi bekleniyor.

BALKAN NİNNİSİ OYUNCULARI

Balkan Ninnisi oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban gibi isimler yer alıyor.

BALKAN NİNNİSİ KONUSU

Haberin Devamı

Farklı milletlere mensup iki gencin sevdaları için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizide yolları keşisen iki ailenin ve birbirilerini çok seven iki gencin yaşamlarından kesitler ekrana gelecek.

BAKMADAN GEÇME!