Balkan Ninnisi 9. son bölüme Süleyman'ın gelin kaçırması damga vurdu! İşte Balkan Ninnisi son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Balkan Ninnisi 9. son bölüme Süleymanın gelin kaçırması damga vurdu İşte Balkan Ninnisi son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 02:45

Balkan Ninnisi son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Salı akşamları seyirci ile buluşan Balkan Ninnisi'nin 23 Ağustos tarihli son bölümünde tıraş gecesinde kalbi kırılan Jovanka'nın Ertan’ın tüm ısrarlarına rağmen Viyana’ya gitmek için yola koyulması heyecanlı anlara neden olurken, Süleyman, Arif ve Daniel'in beklenmedik şekilde kendilerini büyük belanın içinde bulması dikkat çekti. Dizinin final anında ise Süleyman'ın düğünden gelin kaçırması ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler Balkan Ninnisi 9. son bölüm full HD izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

Balkan Ninnisi 9. bölüm tek parça internetten yayınlandı. TRT1 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan Balkan Ninnisi'nin bu salı yayınlanan son bölümünde Güldaniye halanın Ertan ve Ayşen’i evlendirmek için her türlü yolu denemesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Ertan ve Jovanka büyük yüzleşme yaşarken, Süleyman'ın yıllardır unutamadığı eski sevgilisi merak dolu anlara neden oldu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

BALKAN NİNNİSİ SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

BALKAN NİNNİSİ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güldaniye halanın konağa gelmesi ile birlikte kimsenin huzuru kalmaz. Gençleri evlendirmek için bekar adayları listeye alan Güldaniye hala, Ertan ve Ayşen’i evlendirmek için her türlü yolu denemeye kararlıdır. Bu duruma Neriman’ın çok üzüldüğünü gören Süleyman, halayı konağa getirdiğine pişman olur.

Haberin Devamı

Tıraş gecesinde kalbi kırılan Jovanka ise, Ertan’ın tüm ısrarlarına rağmen Viyana’ya gitmek için yola koyulur. Ertan’ı unutmaya, kalbinden atmaya kararlıdır.
Öte yandan evden kovulan Süleyman, Arif ve Daniel, hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini büyük bir belanın içinde bulurlar. Onlara ulaşamayan konak halkı, panik içinde onları aramaya koyulur...

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!