Balkan Ninnisi 4. son bölümde Jovanka'nın kararı damga vurdu! İşte Balkan Ninnisi son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Balkan Ninnisi 4. son bölümde Jovankanın kararı damga vurdu İşte Balkan Ninnisi son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 03:17

Balkan Ninnisi son bölüm izleme ekranı, 4. bölümün ardından yayınlandı. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk ve Emre Bey'in yer aldığı Balkan Ninnisi 19 Temmuz Salı akşamı ekranlara geldi. Konaktan gitmek için çare arayan Jovanka'nın dizi işini kabul ettiği Balkan Ninnisi 4. son bölümünde, Neriman'ın konağa geri dönmesi dikkat çekti. Jovanka’nın ve Ertan’ın aynı dizide rol alıp almayacağı merak dolu anlara neden olurken; Jovanka’nın kararı ekranlara damga vurdu. İşte, Balkan Ninnisi son bölüm full HD izleme ekranı ve 4. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Balkan Ninnisi 4. bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında seyirci ile buluşan Balkan Ninnisi'nin salı akşamı yayınlanan son bölümünde Ertan'ın ilesini tekrar bir araya toplamak ve Makedon aileyi konaktan göndermek için dayısı Süleyman ile işbirliği yapması dikkat çekti. Öte yandan Jovanka ve Ertan'ın diziye Arif’in yardımıyla yeni erkek oyuncu ararken yollarının Pavel ile kesişmesi tüm dengeleri alt üst etti. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

BALKAN NİNNİSİ 4. BÖLÜM İZLEME EKRANI

BALKAN NİNNİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertan evde yaşanılan aile krizinden sonra, Jovanka’ya bilekliği geri veririr. Jovanka, Ertan’ın bu sert tutumuna anlam veremez. Çaresiz kalan Ertan, ailesini tekrar bir araya toplamak ve Makedon aileyi konaktan göndermek için dayısı Süleyman ile işbirliği yapar. Ertan’ın radyo programında Süleyman’ın sesini duyan Neriman, konuşmalardan etkilenip konağa geri dönecek mi?

Haberin Devamı

Tüm bu tatsız olaylar içinde konakta Kurban Bayramı telaşı başlar, bayram temizliği, baklava, börek hazırlıkları yapılır. Konaktaki en büyük endişe, bayram kutlamak için gelecek olan misafirlerin konakta Makedon ailesini görmeleridir. Bunun için bir anlaşma yapılır ve bayram bitene kadar Makedon aile konaktaki odadan çıkmayacağına, misafirlere görünmeyeceğine dair söz verir.

Konaktan gitmek için çare arayan Jovanka, Ertan’la konuşur. Tek çarenin dizi işini kabul etmek olduğunu, dizide oynarsa para kazanacağını ve ailesini alıp konaktan götüreceğini söyler. Ailesinden korktuğu için dizide oynamayı istemeyen Ertan ise, yapımcıya gidip kendisinin oynayamayacağını, Jovanka’nın ise bu işe ihtiyacı olduğunu söyler. Jovanka’nın ve Ertan’ın uyumundan memnun olan yapımcıyı ikna etmek zordur. Yapımcı, Jovanka’ya partner olarak renkli gözlü bir Balkan genci bulunduğu takdirde teklifi değerlendirebileceğini söyler. Jovanka ve Ertan, Arif’in yardımıyla oyuncu aramaya başlarlar. Bu arada yollarının Pavel ile kesişmesi tüm dengeleri alt üst eder.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!