Bahtiyar Ölmez 11. bölüm fragmanında Bahtiyar çılgına dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Bahtiyar Ölmez 11. bölüm fragmanında Bahtiyar çılgına dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 17:55

Bahtiyar Ölmez yayınlanan 11. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Bahtiyar Ölmez yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Bahtiyar, Şinasi'nin vurulmasıyla çılgına dönmüştür. İşte, Bahtiyar Ölmez yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Bahtiyar Ölmez dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Bahtiyar, Şinasi'nin vurulmasıyla çılgına dönmüştür... Bu işi yaptıranların peşine düşer... Tetikçiyi bulur. Tetikçi Aytekin'in ismini verir. İşte, Bahtiyar Ölmez yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bahtiyar, Aytekin'den Şinasi'nin intikamını almak için harekete geçer. Yaşanan olaylar sonunda Bahtiyar intikamını ertelemek zorunda kalır. Ancak Vildan her şeyi Aylin'e anlatmaya karar vermiştir... Öte yandan Bahtiyar'ın kaybolması Aytekin'i yeni arayışlara itmiştir. Bu arayışlar sonunda Aytekin, Bahtiyar'ın gerçek kimliğini öğrenir ve Bahtiyar, Anıl ve Memduh'un peşine düşer. Fuat'ın ise her şeyi tersine çevirecek bambaşka bir planı vardır. Bahtiyar ne olduğunu bile anlayamadan kendini içinden çıkılamaz bir çaresizlik içinde bulur.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!