Baht Oyunu Bora kim? Baht Oyunu'nun Bora'sı Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Baht Oyunu Bora kim Baht Oyununun Borası Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2021 17:37

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu konusu ve oyuncularıyla yayınlandığı ilk bölümden itibaren çok sevildi. Renkli oyuncu kadrosuyla çok konuşulan dizinin başrollerinde sevilen isimler Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel yer alıyor. Baht Oyunu’nda Bora karakterini canlandıracak olan Aytaç Şaşmaz'ın hayatı ise hayranları tarafından merak edilenlerden. Peki Baht Oyunu Bora nasıl bir karakter, Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? İşte Aytaç Şaşmaz dizileri ve biyografisi…

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Baht Oyunu renkli konusu ve oyuncularıyla yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Renkli karakterleriyle çok konuşulan dizinin başrollerinde genç yetenekler Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel yer alıyor. Baht Oyunu’nda Bora karakterine hayat veren Aytaç Şaşmazın da hayatı takipçileri tarafından merak konusu oldu. Peki Baht Oyunu Bora kim? Bora karakterini canlandıran başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Aytaç Şaşmaz ile ilgili merak edilenler…

Baht Oyunu Bora kim Baht Oyununun Borası Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı

BAHT OYUNU OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor. Baht Oyunu 3. bölüm bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

Haberin Devamı

BAHT OYUNU BORA DOĞRUSÖZ KİMDİR?

Bora, iyi bir eğitim görmüş; İstanbullu varlıklı bir ailenin oğlu. Kendisine kimseyi çok fazla yaklaştırmayan, doğru bildiği yoldan şaşmayan, inandığı değerler uğruna fedakârlıktan kaçınmayan bir adam. Aristokrat bir anne ve hırslı bir babanın tek oğlu olarak yetiştirilirken, özellikle babası tarafından kalıplara sokulmaya zorlanmış. Fakat güçlü ve bağımsız karakteri, tüm bu kalıpları yıkıp ötesine geçmiş… B izde boyle.net’in genel yayın yönetmeni ve baş yazarı olan Bora, platformunda haftalık yazılar yayınlıyor. Bora, aşkın karşılıklı bir duygu olmadığına, gerçek aşk diye bize anlatılan şeyin ancak masallarda olabileceğine inanıyor.

Baht Oyunu Bora kim Baht Oyununun Borası Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aytaç Şaşmaz, 1.80 metre boyunda, 77 kilodur. Aynı zamanda oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz'ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı "Kötü Çocuk" isimli sinema filmidir.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer alan Şaşmaz, reklam filmlerinde de boy göstermiştir.

Son olarak Hekimoğlu dizisinde başrollerden biri olan Aytaç Şaşmaz, şimdilerde yeni dizi projesi Baht Oyunu ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!