Baba Candır 55. bölüm fragmanında Haluk altüst oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 55. bölüm fragmanında Haluk altüst oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 19:01

Baba Candır yayınlanan 55. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça hareketli dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen sıcacık aile dizisi Baba Candır yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Ece'nin Haluk'un baş rakibi Yıldırım Bey'in şirketinde çalışmaya başlaması Haluk'u altüst eder. İşte, Baba Candır 55. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Baba Candır 55. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Herkes tarafından oldukça beğeni kazanan dizi Baba Candır yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümüne damga vuran gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Salih, Haluk'un yine biricik kızını üzüp kaçırdığını zannettiği için Haluk ile birlikte kızını sorgulamaya gider. İşte, Baba Candır 55. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır’ın 55. Bölümünde Ece'nin Haluk'un baş rakibi Yıldırım Bey'in şirketinde çalışmaya başlaması Haluk'u altüst eder. Salih ise Haluk'un yine biricik kızını üzüp kaçırdığını zannettiği için Haluk ile birlikte kızını sorgulamaya gider. Ece'nin anlattıkları karşısında Salih'in tutumu ise oldukça şaşırtıcı olacaktır. Başıboş kalan holdingdeki işleri halletmek ise yine Emrecan ve Ceylan'a düşer. Emrecan oynadığı reklam filminde herkesi canından bezdirecektir.
Aysima'nın yufkacıda işe başlaması Salih'in çok hoşuna gitse de, Nermin'den bunu gizler. Aysima'nın oğlu Yiğit ise hiç beklenmedik bir hareket ile herkesi şaşırtacaktır.
 
Haluk Ece'ye yeni iş yerinde rahat verecek mi? Ece'yi yeni iş yerinde ne gibi sorunlar bekliyor? Aysima, Salih ve ailesinin başına ne gibi dertler açacak?
 
Hepsinin cevabı “Baba Candır” yeni sezon 55. Bölümünde.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır’ın 54. Bölümünde Yeni yılın gelmesiyle beraber Çelik ailesinin evinde tatlı koşuşturmalar yeniden başlamıştır. Tüm çocukları evden çıkıp işe giderken Salih hepsiyle aynı evde yaşadığı için çok mutludur. Fakat mahalleye yeni taşınan Aysima Salih'in kurduğu bu huzurlu düzenin içerisinde ona dertlenecek bir sebep olacaktır. 
Ece ve Haluk şirketlerinin girdiği yeni ihale için çok heyecanlıdır. Ece ihalede temkinli olmayı amaçlarken, Haluk babasının en büyük rakibine ihaleyi kaybetmemeye kararlıdır. Haluk'un girdiği büyük savaşta en kıymetli varlığından bile kaybetme riskini göze alır.
Emrecan ve Ceylan holdingte başladıkları yeni işlerinde kendilerini ispat etmeye çalışırken holdinge ansızın gelen işadamları yüzünden bir anda kendilerini patron koltuğunda bulacaklardır.
 
Mahalleye yeni taşınan Aysima, Salih'in başına ne gibi dertler açacak? Emrecan ve Ceylan patronculuk oyununda başarılı olabilecek mi? Haluk'un güç gösterisi Ece'yle arasında ne gibi sorunlara sebep olacak?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!