Baba Candır 53. bölüm fragmanında Salih'in hastalığı aileyi yıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 53. bölüm fragmanında Salihin hastalığı aileyi yıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 20:34

Baba Candır yayınlanan 53. bölüm fragmanında izleyenler oldukça duygusal dakikalar yaşayacak. TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır’ın yeni bölümüyle pazar akşamı diziseverlerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde izleyiciler oldukça ilginç dakikalar yaşayacak. Yeni bölümde Salih'in hastalığını öğrenmeleriyle babalarına daha konforlu ve rahatlık dolu bir hayat sunmaya çalışan Egemen ve kardeşlerinin planları, babalarının onların oynadığı oyunu anlamasıyla bozulur. İşte, Baba Candır 53. bölüm fragmanları sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen sıcacık aile dizisi Baba Candır 53. bölümüyle izleyicilerin karşısına bomba gibi çıkıyor. İlgiyle takip edilen dizi Baba Candır yeni bölümüyle pazar akşamı izleyicileriyle buluşacak. Dizinin yeni bölümüne damga vuran olaylar yaşanacak. Yeni bölümde çocuklarının hastalığını öğrendiğini bilmeyen Salih, onların ne numaralar çevirdiğini anlamaya çalışır. İşte, Baba Candır 53. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır’ın 53. Bölümünde Salih'in hastalığını öğrenmeleriyle babalarına daha konforlu ve rahatlık dolu bir hayat sunmaya çalışan Egemen ve kardeşlerinin planları, babalarının onların oynadığı oyunu anlamasıyla bozulur. Bunun üzerine çocuklar yeni planlarını Haluk üzerinden kurmaya karar verir. Çocuklar yeni planlarını yaparken Salih'in hastalığını yeni bir kişi daha öğrenir.
 
Çocuklarının hastalığını öğrendiğini bilmeyen Salih, onların neden böyle numaralar çevirdiğini anlamaya çalışır. Fakat Elif'in verdiği ani bir karar Salih'in hayatını altüst eder.
 
Haluk, Salih için ne gibi yeni planlar kuracaktır? Salih Elif'i verdiği karardan geri döndürebilecek mi? Salih'in hastalığını kim öğrenecek?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Baba Candır’ın 52. Bölümünde Salih, Haluk'un bir başka kadınla yemek yediğini zannettiği için Haluk'u evden kovar. Ece ise asla Haluk'un başka bir kadınla görüşmeyeceğini bilse de babasının hastalığından dolayı onu daha fazla üzmek istemez ve susar. Haluk gizliden eve girerek Ece'yle görüşmeye çalışır ve birlikte bir plan yapıp babalarına gerçekte ne olduğunu anlatmaya karar verirler. Fakat önce gerçekte ne olduğunu bulmaları gerekmektedir..
 
Ece ve Haluk babalarının aslında Hamza'yı gördüğünü anlayacaklar mı? Ece, Emrecan, Egemen ve Salih'e Haluk'un aslında suçsuz olduğuna ikna edebilicek mi? 

BAKMADAN GEÇME!