Baba Candır 52. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 52. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 21:07

Baba Candır 52. bölümü için izleyiciler merakla yayınlanmasını bekliyorlardı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Baba Candır bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda yer almadı. TRT 1 ekranlarının hareketli dizisi Baba Candır bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacaktı. Fakat kanal tarafından yayın akışından çıkartılan dizi, izleyicilerin merakını çekti. Peki, Baba Candır 52. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

Ekranların yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatan dizisi Baba Candır 52. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça hareketli bir bölüm izleteceğinin sinyallerini vermişti. TRT 1 kanalı tarafından sevilen dizi Baba Candır yayın akışından çıkartıldı. Bu akşam yayınlanması beklenen dizinin neden yayınlanmadığı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Baba Candır 52. bölümü ne zaman yayınlanacak? Baba Candır yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? soruları izleyiciler tarafından oldukça konuşuldu. Ancak kanal tarafından heünz bir açıklama yapılmadı. Sevilen dizinin 1 hafta gecikmeli olarak ekranlara gelmesi bekleniyor. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 52. Bölümünde Salih, Haluk'un bir başka kadınla yemek yediğini zannettiği için Haluk'u evden kovar. Ece ise asla Haluk'un başka bir kadınla görüşmeyeceğini bilse de babasının hastalığından dolayı onu daha fazla üzmek istemez ve susar. Haluk gizliden eve girerek Ece'yle görüşmeye çalışır ve birlikte bir plan yapıp babalarına gerçekte ne olduğunu anlatmaya karar verirler. Fakat önce gerçekte ne olduğunu bulmaları gerekmektedir..
 
Ece ve Haluk babalarının aslında Hamza'yı gördüğünü anlayacaklar mı? Ece, Emrecan, Egemen ve Salih'e Haluk'un aslında suçsuz olduğuna ikna edebilicek mi?  Hepsinin cevabı “Baba Candır” yeni sezon 52. Bölümünde.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 51. Bölümünde Salih'in hastalığını öğrenen Ece babasından uzak durmak istemez ve baba ocağına geri dönmeye karar verir. Fakat Haluk'a henüz babasının hastalığından söz etmek istemeyen Ece çareyi evde bir fare olduğu yalanını söylemekte bulur. Salih ise gecenin bir köründe kızının ağlayarak eve gelmesini anlayamaz ve Haluk'un onu üzdüğünden şüphelenir. Ece ve Egemen babalarını üzmemek için nasıl bir yol izleyeceklerini tartışırken Emrecan'ın kapıda onları dinlediğinden habersizdirler.
 
Emrecan babasının hastalığını öğrendiğinde ne yapacak? Salih kızını üzdüğüne inandığı Haluk'u affedebilecek mi? Ece ve Egemen babalarını mutlu etmek için nasıl bir yol izleyecek.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!