Avlu dizisinin Ecem’i Eslem Akar kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Avlu dizisinin Ecem’i Eslem Akar kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 11:35

Avlu dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Eslem Akar, 9, bölümde ekibe veda etti. Eslem Akar’ın hayat verdiği Ecem karakteri, kendisine hastalıklı bir şekilde bağımlı olsan eski sevgilisi tarafından boğularak öldürüldü. Peki Avlu’nun Ecem’i Eslem Akar kimdir?

Haberin Devamı

Eslem Akar, 23 Mart 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Daha önce TRT 1’de yayınlanan Sen de Gitme dizisinin kadrosunda yer aldı ancak Avlu dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray gibi oyuncularla çalışma fırsatı yakalayan Eslem Akar, Demet Evgar’ın hayat verdiği Deniz’in kızı Ecem’i canlandırdı. Oyunculuk eğitimini ise Ümit Çırak 3 Mota Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde almış olan genç oyuncu, birçok spor dalında da başarı sahibi. Masa tenisi, buz pateni, bisiklet, jimnastik, yüzme, basketbol, voleybol ve futbolla yakından ilgilenen Eslem Akar, Fransızca ve İngilizce konuşabiliyor.
Eslem Akar’ın yeni projesi ne olacak?

Büşra Yılmaz’ın kitabından uyarlanan 4N1K öncelikle sinema filmi olarak beyaz perdeye yansımıştı. Gişede çok beğenilen film şimdi dizi olarak ekranlara çıkmaya hazırlanmakta. Fabrika Yapım ile ekrana gelecek dizinin kadrosuna Eslem Akar’ı da dâhil edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!