AVATAR 2 ne zaman çıkacak? Avatar: Suyun Yolu için geri sayım başladı! Avatar 3, 4, 5 vizyon tarihleri...

Güncelleme Tarihi:

AVATAR 2 ne zaman çıkacak Avatar: Suyun Yolu için geri sayım başladı Avatar 3, 4, 5 vizyon tarihleri...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 12:20

Avatar: Suyun Yolu , orjinal adıyla Avatar: The Way of Water için geri sayım başladı. Avatar 2 fragmanı şimdiden filmseverleri heyecanlandırdı. Aralık ayında çıkması beklenen Avatar 2 ne zaman vizyona giriyor merak konusu oldu. James Cameron tarafından yönetilen ve yapımcılığını 20th Century Studios'un üstlendiği ABD yapımı Avatar 2 çok yakında vizyonda! Peki, Avatar 2 ne zaman çıkacak? İşte, Avatar 2 tanıtım fragmanı...

Haberin Devamı

Avatar 2 pandemi nedeniyle ertelenmesinin ardından bu kez çok yakında vizyona girebilecek. İlki sinemalarda büyük ses getiren Avatar 2 fragmanı da bir o kadar etkili oldu. Ayrıca Avatar 3 , Avatar 4 ve Aavtar 5 ne zaman vizyona girecek izleyici tarafından merak ediliyor. İşte, Avatar 2 vizyon tarihi ve Avatar serisi tarihleri...

AVATAR 2, 3, 4, 5 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Filmin sinemalarda gösterimi sekiz defa gecikmeye maruz kalmış ve en sonuncu gecikme 23 Temmuz 2020'de gerçekleşmişti;[12] en son 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi planlanıyor ve sıradaki üç devam filmi sırasıyla 20 Aralık 2024, 18 Aralık 2026 ve 22 Aralık 2028'de yayınlanacaktır.

AVATAR 2 ne zaman çıkacak Avatar: Suyun Yolu için geri sayım başladı Avatar 3, 4, 5 vizyon tarihleri...

Haberin Devamı

AVATAR 2 KONUSU NEDİR?

Jake Sully ve Neytiri bir aile kurarlar ve birlikte kalmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak, eski bir tehdit başladığı işi bitirmek için geri döndüğünde, evlerini terk etmek ve Pandora'nın farklı bölgelerini keşfetmek zorunda kalırlar.

AVATAR 2 ne zaman çıkacak Avatar: Suyun Yolu için geri sayım başladı Avatar 3, 4, 5 vizyon tarihleri...

AVATAR 2 OYUNCULARI

Açıklandığına göre oyuncular Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder ve Matt Gerald, ilk filmdeki rollerini yeniden canlandıracakken, Sigourney Weaver farklı bir rolle geri dönecektir.[8] Yeni oyuncular arasında Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel ve CJ Jones yer almaktadır.

BAKMADAN GEÇME!