Aşk ve Mavi dizisine Emrah’ın yerine Keremcem dahil oldu… Ali'ye ne oldu?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisine Emrah’ın yerine Keremcem dahil oldu… Aliye ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 19:52

Aşk ve Mavi dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Üç sezondur ekran macerasını sürdüren Aşk ve Mavi’nin ana karakteri Ali ölerek diziye veda etti. Emrah İpek’in yerine gelen yeni isim ise Keremcem oldu. Peki, Keremcem kimi canlandıracak? Emrah’ın canlandırdığı Ali’ye neden öldü? İşte Aşk ve Mavi’den son haberler

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinden ayrılan Emrah’ın yerine gelecek isim yayınlanan fragmanla duyuruldu. Yakışıklı oyuncu, yeni bölüm öncesi tanıtım olarak yayınlanan videoda fit vücudunu sergiliyor. Dizide konağın hizmetçisi Birgül'ü canlandıran Birgül Ulusoy'un ise Keremcem'in fit vücudunu gördükten sonra verdiği; "O ney ya!" tepkisi ile gülümsemeye sebep oldu.
Dizinin 75. bölümünden itibaren yeni başrolü olan Keremcem, 'Yaman' karakterini canlandıracak

Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman, Göreçki ailesinde köklü değişiklere sebep olarak seyirciyi şaşırtacak. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Hakan Arslan'ın oturduğu dizide Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Kenan Bal, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Alayça Öztürk, Birgül Ulusoy gibi başarılı isimler rol alıyor. Aşk ve Mavi, cuma akşamları yeni bölümleriyle atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam edecek.

ALİ’YE NE OLDU?

Aşk ve Mavi’nin 19 Ekim tarihli bölümünde; Cemal'in büyük oyununu bozan Ali bunun bedelini ağır bir şekilde ödedi. Cemal ve Ali arasında yaşanan arbede sonucunda yere düşerek kafasını taşa vuran Ali, hayatını kaybetti.

BAKMADAN GEÇME!