Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanında Mavi kaçırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanında Mavi kaçırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 17:14

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam yayınlanacak olan bölüme dair ipuçları veren Aşk ve Mavi’nin 38.bölüm fragmanına Mavi’nin kaçırılma görüntüleri damga vurdu. Peki Ali şimdi ne yapacak? Mavi, kaçırıldığı yerden kurtulabilecek mi? İşte Aşk ve Mavi 38. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Sırlarla örülü senaryosu ve eğlenceli sahneleriyle ekran karşısındakilere keyifli anlar yaşatan Aşk ve Mavi’nin 38. bölümünde Mavi’nin kaçırılması kriz yaratıyor. Mavi'yi kaçıran her kimse Ali'yi hapse yollamanın planlarını yapıyor.

Mavi'nin kaçırılması, başta Ali olmak üzere Göreçkileri perişan eder. Herkes Mavi'den gelecek haberi beklemektedir. Faysal, Göreçkilere bir adım daha yakınlaşmış, onların güvenini kazanmıştır. Hiç kimse onun ölen Ayhan'ın abisi olduğunu bilmemektedir. Demirhan'ın bebek arabasına bırakılan bir not üzerine Cemal, polise teslim olmaya karar verir.



AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Servet'in Fatma'ya bıraktığı not konakta büyük bir kargaşa yaratır. Fatma, bebeğinin yaşadığına inanmaktadır. Cemal, bu işten sıyrılmak için Servet'ten yardım ister.mFaysal, Göreçki Konağı'na komşu bir eve yerleşir. Kimliğini gizleyerek Göreçkiler'le dost olmaya çalışır. Yeni devraldığı otelin açılışı için konaktaki herkesi yemeğe davet eder. O gece Göreçkiler'i büyük bir sürpriz beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!