Aşk ve Mavi son bölümünde Elmas şoku! Konaktakiler ne diyeceğini bilemedi!

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi son bölümünde Elmas şoku Konaktakiler ne diyeceğini bilemedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 17:56

Aşk ve Mavi son bölümü ile cuma akşamı ekranlara geldi. Aksiyon ve entrika dolu anların ekranlara yansıdığı Aşk ve Mavi 63. son bölümünün ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Refika'nın ölmesinin ardından buhran yaşayan aile, bu kez Fazıl'ın Elmas ile evlenme kararı almasını duyunca şoka uğramıştır. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin yayınlanan son bölümünde izleyiciler oldukça gerilim dolu dakikalar yaşadılar. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Mavi, Faysal'ın evinden kaçmayı başardı. Öte yandan Ali, Mavi'nin hamile olduğunu ve Faysal'ın bebeği düşürtmeye çalıştığını öğrenince Faysal'la hesaplaşmak istedi. Aşk ve Mavi'nin son bölümünün bitmesinin ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

GEÇEN HAFTA YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Aşk ve Mavi'nin geçen hafta yayınlanan bölümünde, Mavi'nin Faysal'a doğrulttuğu silah boştur. Faysal önlemini almış, Mavi'nin bu hamlesini boşa çıkarmıştır. Zorla da olsa Mavi'yi hastaneye götürür. Testlerden Mavi'nin hamile olduğu sonucu çıkar. Faysal bu bilgiyi Mavi'ye söylemez. Ali'ye dönmesinden korkmaktadır. Ali, tüm bunlardan habersiz Hasibe'nin de yardımıyla Mavi'yle görüşmeye çalışır. Faysal, Mavi'nin bebeğini düşürmesi için bir yol ararken Elmas'tan yardım ister. Elmas bir yandan Refika'yı ölüme iterken bir yandan da yardım etmeye karar verir.

BAKMADAN GEÇME!