Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde gerilim arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde gerilim arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 22:56

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Her hafta cuma akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden dizi Aşk ve Mavi'nin son bölümünde Mavi, Faysal'dan Ali'yle ilgili şikayetini geri almasını isteyecekken Ali geldi. Kocasının salıverildiğini gören Mavi çok sevindi ancak Ali, Mavi kendisini dinlemeyip Faysal'dan yardım istemeye gittiği için çok kızgındı. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine enteresan dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mavi evi terk edip annesinin gecekondusuna yerleşti. Safiye arkadaşı Seher'in ön ayak olmasıyla pazarcılığa başladı. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mavi, Faysal'dan Ali'yle ilgili şikayetini geri almasını isteyecekken Ali gelir. Kocasının salıverildiğini gören Mavi çok sevinir ancak Ali, Mavi kendisini dinlemeyip Faysal'dan yardım istemeye gittiği için çok kızgındır. İkili kavga ederler. Mavi evi terk edip annesinin gecekondusuna yerleşir. Safiye arkadaşı Seher'in ön ayak olmasıyla pazarcılığa başlar. Refika komadan çıkar. Son yaşanan olayların hiçbirini hatırlamamaktadır. Doktorun stresten uzak durması gerek tavsiyesiyle Göreçkiler fakirleştiklerini Refika'dan saklamaya karar verirler. Refika'ya hala zenginlermiş gibi rol yaparlar. Mavi'ye aşık olduğunu fark eden Faysal, kızı Ali'den koparmak için Pembe'den yardım ister. Pembe Faysal'a yardım etmek için kolları sıvar. Hasibe ise İsmet'i eve döndürmenin yollarını aramaktadır. İsmet, Pembe'ye öyle bir oyun oynar ki kız bütün Ürgüp'e rezil olur. İsmet'i boşanmaktan vazgeçiremeyen Pembe, intikam için tüm Göreçkiler'i şoke edecek bir şey yapar.

BAKMADAN GEÇME!