Aşk ve Mavi yayınlanan yeni bölüm öncesi fragmanında Mavi'den şok eden tokat

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi yayınlanan yeni bölüm öncesi fragmanında Maviden şok eden tokat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 09:44

Aşk ve Mavi dizisinin olaylı son bölümünün ardından beklenen fragman geçtiğimiz günlerde geldi. Bu akşam ekrana gelecek olan 4. bölümde Mahmut'un ölümü hem konaktaki hem de Mavi ve ailesi arasındaki dengeleri değiştiriyor. Cemal'in yaptıkları ise Mavi ve Ali arasındaki uçurumu bir kez daha açıyor. Peki, Aşk ve Mavi yeni bölümünde başka neler yaşanacak? İşte, Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanları ve detaylar!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça hareketli bir bölüm yaşatacak. Ekranların sevilen dizisi Aşk ve Mavi 4. bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde yaşananlar izleyenleri şoke edecek. Yeni bölümde herkes Mahmut'un kaderiyle öldüğüne öylesine inanır ki kimse aksi bir durum olduğunu düşünmez. O gece yaşanılanların tek şahidi olan Fatma, gördüğü manzaranın etkisini atlatamaz ve Cemal'i polise ihbar etmeye karar verir. İşte, Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Yeni bölümde abisinden yıllar sonra babasını da kaybeden Mavi, yıkılır. Herkes Mahmut'un kaderiyle öldüğüne öylesine inanır ki kimse aksi bir durum olduğunu düşünmez. O gece yaşanılanların tek şahidi olan Fatma, gördüğü manzaranın etkisini atlatamaz ve Cemal'i polise ihbar etmeye karar verir. Ancak bu kararından çabuk vazgeçmesi gerekecektir. Cemal, Fatma'yı son anda durdurup, onun polisine gitmesini engelleyecek bir tehditte bulunur ve korkudan vazgeçer. Aşk Mavi 4. bölümünde Hasibe, Ali'ye vicdan sömürüsü yapar, Ali Mavi'nin ailesinin kötü durumda olmasına dayanamayıp onları konağa getirir. Ancak Mavi’yi yeniden karşısında gören konak ahalisi arasında kıyamet koparır. Refika, Hasibeler'in kalmasına konakta hizmet etmeleri şartıyla izin verir. Konakta kalıcı olmak isteyen ve bunun için her şeyi göze alan Hasibe, Mavi'nin tüm itirazlarına rağmen bunu kabul eder. Ancak asıl kıyamet ise Cemal ve Fatma hakkında çıkan söylentiyle kopar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Göreçkiler'in deposunda çıkan yangının içerisinde kalan Mavi, İlyas tarafından kurtarıldı. İlyas’ın Mavi'ye kendisini Göreçkiler'in öldürmek istediğini söylemesi, Ali ile arasının gerilmesine neden oldu. Öte yandan Ali, Cemal'in Mavi'yi hapse attırmak için yaptığı planı bozar ve abisiyle kavga etti. Hasibe, konağa yerleşeceği günün hayallerini kurarken; Mavi ise Göreçkiler'den intikam almak için bambaşka bir yöntem buldu. Fatma’nın Cemal'in bir gece gizlice onu ziyarete gelmesi ise konaktaki tüm dengeleri alt üst etti.

 

BAKMADAN GEÇME!