Aşk ve Gurur 5. bölüm fragmanında işler çığırından çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Gurur 5. bölüm fragmanında işler çığırından çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 18:43

Aşk ve Gurur yayınlanan 5. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerinden tam not alan Aşk ve Gurur dizisi yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç detaylar yer alacak. Yeni bölümde Zeynep ve Kenan, şirketin yeni işinin sözleşmesi için Tarık’ın Kartepe’deki oteline giderler. İşte, Aşk ve Gurur 5. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin büyük ilgisini çeken Aşk ve Gurur dizisi yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Aşk ve Gurur yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden anlar yer alacak. Yeni bölümde Murat, Şevval’e davayı kazanmak için bulduğu çözümü anlatır ve bu arada, Zeynep’in Kenan’la birlikte otelde olduğunu öğrenir. İşte, Aşk ve Gurur 5. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Aşk ve Gurur'un ekrana gelecek 5. bölümünde; Zeynep ve Kenan, şirketin yeni işinin sözleşmesi için Tarık’ın Kartepe’deki oteline giderler. Dağda bozulan telesiyejde kalan Zeynep fena halde üşütür. Ateşlenen Zeynep’e bütün gece Kenan bakar. İkilinin birbirlerine olan duyguları giderek yoğunlaşmaktadır. Ancak bu duyguları yüksek sesle dile getiremezler. Murat, Şevval’e davayı kazanmak için bulduğu çözümü anlatır ve bu arada, Zeynep’in Kenan’la birlikte otelde olduğunu öğrenir. Murat, Kenan'dan giderek daha fazla rahatsız olmaktadır. Bu rahatsızlık Murat ve Zeynep arasındaki ilişkiye de yansır. Kadir, Beşiktaş’la el sıkışır. Murat yüzünden köşeye sıkışan Şevval'in dava ettiği Necati Perver, intikam için gözünü karartır. Zeynep'in elindeki günlüğü tesadüfen bulan Kenan'ın hayatında yeni bir sayfa açılacaktır. Ancak bu günlük nedeniyle Kenan, Zeynep'e fena halde öfkelenecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aşk ve Gurur'un 4. bölümünde; Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev  olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para kazanmak istemektedir. Bu konuda da Selim’den yardım ister ve Şevval'in bir davasını alır. Şükran ve Ali'yle vakit geçirdikten sonra eve geç kalan İpek, babası Mahmut'tan dayak yer ve evden kaçar. Şükran ve Ali, İpek'e sahip çıkarlar. İpek gizlice Esen ailesinin evinde kalmaya başlar. Şevval, Kenan’ın Tarık’la birlikte yapacağı projeyi baltalamak için entrikalar peşindedir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!