Aşk Laftan Anlamaz 30. bölüm 2. fragmanı şaşırttı: Bebekleri mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 30. bölüm 2. fragmanı şaşırttı: Bebekleri mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 15:59

Aşk Laftan Anlamaz yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ederken yayın tarihi öncesinde yayınlanan fragmanlarıyla dikkat çekiyor. Romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz'ın 30. bölüm fragmanları dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Hayat ve Murat'ın elindeki bebek patikleri 'Bebekleri mi olacak?' olacak sorusunu akıllara getirdi. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 30. bölüm fragmanları ve detayları!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölüm fragmanı günler öncesinden ekrandaki yerini aldı. Hayat ve Murat aşkındaki son gelişmelerden haberdar eden Aşk Laftan Anlamaz 30. bölüm fragmanıyla diziye dair bir değişiklik duyuruldu. Romantik komedi türündeki dizinin yayın gününde değişikliğe gidildi. Peki, Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Aşk Laftan Anlamaz dizisi artık yeni bölümleriyle pazar akşamları izleyicilerle buluşacak. Yayın günü değişen dizi 30. bölümüyle 12 Şubat Pazar akşamı sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 29. bölümünde; Murat hayatının en büyük acısıyla yüz yüze kalmış, Hayat yaşadıkları kabustan kurtulmanın yollarını aramaktadır. Murat’ın  arkasından oynanan oyunda Derya’nın da parmağının olması  başka soruları da beraberinde getirir.  Murat sahiden de bir Sarsılmaz  değil midir? Diğer tarafta Cemil  yepyeni bir plan kurmuş ancak aşk bu kez de planların hepsini yerle bir edecektir. Ve Emre kimsenin yok edemeyeceği bir aşkla girdiği ve kaybetmeye mahkum olduğu savaşta, kimsenin beklemediği bir şey yapacak ve belki de bunu hayatıyla ödeyecektir. Üstelik Hayat ve Murat’ı da tehlikeye atarak.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz;  Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!