Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanında Hayat ve Murat aşk sarhoşu

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanında Hayat ve Murat aşk sarhoşu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 19:03

Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan 28. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça samimi dakikalar yaşatacak. Ekranların başladığı günden itibaren hareketli dakikalar yaşatan heyecanlı dizisi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde sıcacık dakikalar hakim olacak. Yeni bölümde Hayat ve Murat'ın yaşadığı aşk sarhoşluğu izleyenlerin suratında tebessüm yaratacak. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatan dizisi Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanıyla diziseverlerin nefesini kesecek. Başladığı günden itibaren izleyicilerine aşk dolu dakikalar yaşatan Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde heyecanlı sahneler yer alacak. Yeni bölümde Hayat ve Murat yaşamlarının en güzel dönemlerini geçirmeye başlıyor. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 28. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 27. bölümünde; Emine ve kızları korku içinde bırakan sapığın Hayat’ın abisi Cemil çıkmasıyla hem rahat bir nefes alınır hem de yeni bir maceranın kapıları açılır. Kardeşinin evlendiğini öğrenen Cemil Murat’a bir şart koşar. Hayat, Uzun ailesine yakışır bir şekilde gelin olacaktır. Karısından bir an ayrı kalmak istemeyen Murat, Hayat için her şeyi yapmaya razıdır. Kız istemeye de, hamama girip terlemeye de, parmağına kına yakmaya da… Cemil ise bir yandan kardeşinin düğün hazırlıklarıyla uğraşırken, bir yandan aslında onu İstanbul’a getiren sırrı annesinin başına atıp kaçmak istemektedir. Ancak Cemil’in bir türlü tutamadığı dili başına yine bela olacak ve  Hayat’ın babası Sefer’i arkasından sürükleyecektir. Peki Hayat ve Murat üst üste gelen belalara rağmen vuslata erebilecek midir?

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz;  Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!