Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 11:15

Aşk Laftan Anlamaz 25. bölümü için sabırsız bekleyiş sürüyor... Renkli dizinin ekrana gelen son bölüm finalinde Hayat, sevdiği adama kapısını sonuna kadar aralamış, Murat ise gördüğü manzarayı yanlış yorumlayarak zor bir kararın eşiğine gelmişti. Ancak, Aşk Laftan Anlamaz 25. bölümünün beklenen tarihte yayımlanmaması soru işareti doğurmuştu. Peki, geçtiğimiz haftadan beri ekranlarda gözükmeyen Aşk Laftan Anlamaz bu hafta yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yepyeni bölümleriyle ekrana kilitlerken fragmanlarıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sevilen dizinin ekrana gelen son bölümünde Hayat'ın kendisine ihanet ettiğini düşünen Murat, zor bir kararın eşiğine gelmişti. Yeni bölüme dair ipuçları veren fragmanlarda ikilinin hayranlarını üzen bir haber var: Murat'ın aldığı karar ortaya çıkıyor, Hayat'ın kendisine ihanet ettiğine iyice ikna olan Murat, ayrılıkta karar kılıyor. Peki, Murat ve Hayat yolları ayıracak mı? İşte, o fragmanların detayları!

Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan 25. bölüm fragmanlarıyla hem eğlendirdi hem de üzdü. Ekranların herkes tarafından büyük beğenisini kazanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölümünden ipuçları veren iki fragmandan birden geldi. İlk fragmanda Hayat ve Murat'ın çocuklar gibi çamurda yuvarlanması, her şeyin yoluna girdiğini düşündürdü. Birbiriyle şakalaşan çift, izleyenlerin yüzünden samimi bir tebessüm yarattı. Ancak 2. fragman ikilinin mutlu anlarının fazla uzun sürmeyeceğini üzücü bir şekilde gözler önüne serdi. Peki, geçtiğimiz haftadan beri ekranlarda gözükmeyen Aşk Laftan Anlamaz bu hafta yayınlanacak mı? Burak Deniz ve Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümü 7 Ocak Cumartesi ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 24. bölümünde; Azime ve Haşmet’in oyunuyla tuzağa düşen Hayat ve Murat… Kapıya horon ve kemençe ile dayanan bir Haşmet Dede… Peki amacı ne? Büyüklerin çabası Hayat ve Murat’ın evliliğini kurtaracak mı? Haşmet, Murat ve Hayat için uğraşırken Azime ile sevdası beklemediği bir yara alır. Öyle ki bu sızı Haşmet’i uzaklara götürecek kadar kuvvetlidir. Hayat’ın Murat’ın rüyasını gerçek yapmaya karar verdiği gece, beyaz lalelerle bir sırrı da yanında getirir. Murat yine bir seçim yapmak zorundadır. Aşk mı kazanacaktır, öfke mi?

DİZİNİN KONUSU

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz;  Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!