Aşk Laftan Anlamaz 23. bölüm fragmanında Murat'dan büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 23. bölüm fragmanında Muratdan büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 13:38

Aşk Laftan Anlamaz'ın yayınlanan yeni fragmanına romantizm dozu yüksek sahneler damga vurdu. Ekrana gelen son bölümde Hayat'ı kaybetmenin eşiğine gelen ve büyük bir pişmanlık duyan Murat'ın sevdiği kadının kalbini kazanmaya çalışmaları sürüyor. Hayat'ın kalbini kazanmak isteyen Murat'ın Aşk Laftan Anlamaz 23. bölüm fragmanında büyük bir sürpriz hazırladığı göze çarpıyor. İşte, Aşk Laftan Anlamaz yeni fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz'ın sürpriz gelişmelerinin olduğu son bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı geldi. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı dizinin yeni fragmanına Hayat ve Murat'ın yanı sıra Haşmet Dede'nin sözleri damga vurdu. Aşk Laftan Anlamaz 23. bölüm fragmanında romantizm dozu yüksek saheneler var. Dizinin son bölümününde sevdiği kadını ve annesini kaybetmek üzere olan Murat’ın mücadelesi ekrana yansıdı. Sürpriz gelişmelerin olduğu dizinin yeni fragmanı da kısa sürede yayınlandı.  Aşkları bir yalanla başlayan bir çiftin öyküsünü ele alan cumartesi dizisi Aşk Laftan Anlamaz’ın yeni fragmanında Hayat’ı kaybetmemek için elinde geleni yapan Murat’ın mücadelesini sürdüğü görülürken, ailece gidilen yemekte sürpriz gelişmeler olduğu görülüyor. !

Haberin Devamı

Hande Erçel’in memleketine dönmemek için yalan söyleyen ve söylediği yalan sonrasında hayatının aşkını bulan Hayat’a, Burak Deniz’in ise küçük yaşlarda annesini kaybetmesine rağmen kendisini iyi yetiştirmiş genç ve başarılı bir iş adamı olan Murat’a hayat verdiği Aşk Laftan Anlamaz’ın son bölümünde Murat, yıllar sonra ortaya çıkan annesini kaybetme ihtimaliyle yüz yüze geldi. Üstelik deli gibi sevdiği kadın da artık ondan uzaklaşmak üzereydi. Kalbi çok kırılan Hayat, Murat’a destek olmak için onun yanında dursa da kendi duygularını es geçemedi ve evliliği bitirme kararını sürdürdü. Hayat’ın yaşananları unutması mümkün gözükmemekteydi. Torunun üzülmesine daha fazla dayanamayan  Haşmet Dede ise Murat’ın tepkisine neden olacak bir karar aldı. Ancak Murat ne olursa olsun, vazgeçmeyecekti Hayat’tan. Hayat’ı yeniden kazanma adına son bir şans istedi.

BAKMADAN GEÇME!