Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm yeni fragmanında silah patlıyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm yeni fragmanında silah patlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 10:22

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanıyla takipçilerini heyecanlandırdı. Murat ve Hayat aşkında yeni bir kriz çıkıyor. Murat, Hayat'ı aldatıyor mu? Haşmet Dede Murat'ı vuruyor mu? Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm yeni fragmanı!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölüm fragmanında şok edecek bir detay gözler önüne seriliyor. Hayat, tam her şey yoluna girecek diye düşünürken başına gelenleri görünce artık pes etmiştir. Çünkü Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanında Murat'tan özür dileme konusunda işe koyulan Hayat, Murat'ı başka bir kadınla görmüştür. Bunun telafisinin olmadığını düşünen genç kadın artık bundan sonrası  için ne yapması gerektiğini planlamaya çalışıyor. İşte merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi özeti!

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm öncesinde izleyenler şoke olacak. Ekranlarının heyecanlı ve romantik dizisi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde yaşanan bir sahne diziye damgasını vuracak. Dizinin yeni bölümünde Hayat ve Murat'ın yolları ayrılacak mı? Hayat, Murat'ı başka bir kızla yakalıyor ve olanlar oluyor.

Haberin Devamı

Dizinin ekrana gelen son bölümünde sarhoş olan Hayat ve onu kendisine getirmeye çalışan Murat, yeni bölümde romantik dakikalar yaşıyor. Ancak Murat’ın öğrendiği yalanların etkisinden hala kurtulamamış olması nedeniyle bu anlar fazla uzun sürmüyor. Öte yandan çıkan gazete haberlerini hazmedemeyen Haşmet Dede, Murat’ın iş yerini basıyor, silahlar patlıyor. Peki, Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 19. bölüm fragmanında dikkat çeken diğer ayrıntılar neler? İşte, her iki fragmanda da öne çıkan sahneler!

Kısa süre sonra 19. bölümüyle ekranlarda olacak dizinin yeni fragmanlarının ilkinde Hayat ve Murat’ın romantik duş sahnesi dikkat çekiyor. Hayat’ın sevimli hallerine karşı koymakta güçlük çeken Murat, bir süre yakınlaşmış gibi görünsede kinine yenik düşüyor. Kendisini affettirmeyi kafasına koyan Hayat ise yeni yöntemler geliştiriyor. Haşmet Dede’yi ve Hazal’ı zor durumda bırakan Derya ve onunla bir türlü yıldızı barışmayan Azime Hanım arasında da tansiyon yükselir. Daha fazla dayanamayan Azime Hanım, Derya’ya tokat atıyor.

Aşk Laftan Anlamaz’daki asıl gelişmeleri duyuran ise Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm 2. fragmanı oldu. Murat’ın oyunlarına benzer şekilde cevap vermeye çalışan Hayat, gelen gizemli telefonların ardından gelişen olaylarla büyük bir şok yaşıyor. Murat’ı başka bir kızla sarmaş dolaş gören Hayat, adeta çıldırıyor. Öte yandan geçmişin kinini hala sürdüren Haşmet Dede, Murat’a silah çekecek kadar sinirleniyor.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Her şeye rağmen kocasının yanında durmaya karar veren Hayat, Murat'a kendisini affettirmek için mücadele verirken gizemli bir kadının varlığından haberdar olur ve gördükleri karşısında yıkılır. Murat’tan şüphelenen Hayat, zor bir kararın eşiğindedir. Ya onu terk edip gidecektir, ya da neler olduğunu öğrenecektir. Aşkla baktığı Murat, onu gerçekten aldatıyor mudur? Murat’ın gizlice görüştüğü Hazal kimdir? Kendisi ve torunu hakkında yapılan haberleri sindiremeyen Haşmet Dede'nin Sarte’yi silahla basması ise iki aşığı daha da zor bir durumda bırakır. 

BAKMADAN GEÇME!