Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanında nefes kesen duş sahnesi

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanında nefes kesen duş sahnesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 10:12

Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanı dizinin takipçilerini fazla bekletmeden yayınlandı. Cumartesi günü ekranlarda olacak Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni fragmanına Murat ve Hayat'ın duş sahnesi damga vurdu. Aynı evde iki yabancı gibi yaşayan ikilinin eski günlere dönüp dönemeyeceği, merak konusu oldu. Peki, yeni fragmanda dikkat çeken diğer ayrıntılar neler? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanı ile izleyenler acayip sahnelere tanık olacak. Hayat ile aynı evde yaşayan Murat, artık bazı gerçekleri kabul etmek zorunda kalmıştır. Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanında Hayat evi terk etmek isteyince olanlar olur ve karşılıklı kozlar oynanır. Olay bir şekilde tatlıya bağlanılır fakat Murat, Hayat'a karşı kötü davranmaya devam eder. Derya ise Azime Hanımdan yediği tokat üzerine şoka uğramıştır. İşte tüm bunların yaşanacağı Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanı ve detayları!

Aşk Laftan Anlamaz dizisi dün akşam son bölümüyle ekranlara geldi. Romantik ve eğlenceli sahneleriyle özellikle genç kitlenin ilgi odağı olan dizinin son bölümünde herkesin umudunu kestiği anda Murat’ın ortaya çıkması ve Hayat ile nikah masasına oturması, büyük bir şaşkınlık yarattı. Artık aynı evde yaşamaya başlayan Hayat ve Murat’ın samimi görüntüleri ise ekrana kilitledi. Sürprizlerle dolu son bölümün ardından yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanı, dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünden ilk görüntüler ve son yaşananlar, haberimizin detayında!

Haberin Devamı

Yeni bölümde Murat, her şeyin sorumlusu olarak gördüğü babaannesiyle duygusal bir yüzleşme yaşıyor. Murat’ın öğrendiği gerçeklerden habersiz olan ve tüm suçu kendisinde arayan Hayat’dan karşı atak geliyor. Her şeye rağmen Murat ile aynı evde yaşamaya devam eden Hayat, sevdiği adama kendisini affettirebilmek için yeni yöntemler deniyor. Hayat’ın başarılı olup olamayacağı, önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan yeni bölümde netleşecek.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hayat’ı affetmiş gibi görünen Murat, herkesi şaşırtarak sevdiği kadınla nikah masasına oturdu. Sevdiği kadınla evlendiği için adeta ayakları yerden kesilen Hayat, ilk gecelerinde büyük bir şok yaşadı: Sevdiği adam bambaşka biri olmuştu. Artık evli bir kadın olan Hayat, her şeyin kendisinin söylediği yalan yüzünden olduğunu düşündü ve Murat’a kendisini affettirebilmek için türlü şirinlikler yaptı. Öte yandan torununu Murat’a bırakmama konusunda ısrarcı davranan Haşmet Dede, Hayat’ı kaçırttı. Ancak aynı evde iki yabancı gibi yaşayan Hayat ve Murat’ın birbirlerini terk etmeye niyeti yoktu. Aşk Laftan Anlamaz son bölümünde Murat, bir gerçekle daha yüzleşti. Bu yüzleşme sonrasında ise iki ailenin arasındaki uçurum daha da derinleşecekti.

 

BAKMADAN GEÇME!