Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölüm fragmanı yürek hoplattı

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölüm fragmanı yürek hoplattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 16:54

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, dizinin takipçileri Hayat ve Murat aşkındaki son gelişmeleri tahmin etmeye başladı. Cumartesi günü 19. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizide bu hafta Hayat'tan karşı atak geliyor. Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanında asıl dikkati ise duş sahnesi çekiyor. Murat, Hayat'ı affedebilecek mi? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm öncesi 19. bölüm fragmanında şoke eden anlar yaşanacak. Ekranların romantik dizisi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Heyecan verici dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar izleyenleri hayrete düşürecek. Yeni bölümde Hayat ve Murat arasında yaşanan duş sahnesi izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatacak. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Dizinin yeni fragmanında da görüldüğü gibi Murat, hala kendisine söylenilen yalanı sindirememiştir. Bunun acısını hem Hayat’tan hem de babaannesinden çıkaran Murat, Hayat’ın karşı ataklarına rağmen soğuk tavırlarından vazgeçmez. Sevdiği kadının kendini barlara vurup sarhoş olması ise bile onu yumuşatmamıştır. Hayat ise en az onun kadar inatçıdır. Karşı atağa geçer ve evi bile terk etmeyi dener. Öte yandan Azime Hanım ve Hikmet Dede’nin geçmişine dair detayların ortaya çıkması ise Sarsılmaz Ailesi’nde yeni bir krize neden olur. Gelinin sözlerine daha fazla dayanamayan Azime Hanım, Derya’ya tokat atar. Sinsi oyunlarıyla sık sık Murat’ı ve Sarsılmaz Ailesi’ni zor durumda bırakan Derya’nın bu tokatın hesabını nasıl soracağı merak konusu.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Murat’ın Hayat ile nikah masasına oturması her ikisi için de yeni bir başlangıç yaratmış gibi görünse de Murat, sevdiği kadının kendisine yalan söylemiş olmasını sindiremez. Sırf onu yarı yolda bırakmamak için nikah masasına oturan Murat, evliliklerinin ilk akşamında bambaşka bir adama dönüşür. Murat'ın yaşadıklarından habersiz olan Hayat, onun tüm tavırlarını kendisine bağlar ve sevdiği adamı yeniden kazanmak için elinden geleni yapar. Öte yandan Murat’ın önünde şimdi bir engel daha vardır: Hayat’ın Dedesi Haşmet! İki ailenin geçmişine dair bir sırrı geç olsa da öğrenen Murat, Haşmet Dede'nin yıllar önce elinden alınan hakkını vermeye karar verir. Ancak Murat'ın bu hamlesi Haşmet Dede'nin yanlış anlaşılmasına neden olur. 

BAKMADAN GEÇME!