Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi ve bitti? Aşk-ı Memnu oyuncu kadrosu ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi ve bitti Aşk-ı Memnu oyuncu kadrosu ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2020 21:08

Aşk-ı Memnu final bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Bir döneme damga vuran ve aradan geçen 10 yıla rağmen hala izleyenleri ekran başına kilitleyen Aşk-ı Memnu, 22 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00'da 79. bölümüyle bir kez daha sevenlerine final heyecanı yaşatacak. Peki, Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi ve ne zaman bitti? İşte, Aşk-ı Memnu çekim yılı ve oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar...

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen ve ilgi gören dizilerinden olan Aşk-ı Memnu 22 Temmuz'da sevenleriyle bir kez daha buluşuyor. Tekrar bölümleri olmasına rağmen aynı popülerliğini koruyan Aşk-ı Memnu'nun final bölümü etkileyici senaryosu ve efsane oyuncu kadrosuyla izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte, Aşk-ı Memnu oyuncuları ve çekildiği yıl.

AŞK-I MEMNU NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Aşk-ı Memnu, 4 Eylül 2008'den 24 Haziran 2010'a kadar Kanal D'de ekranlara gelmiş, 2. sezon 79 bölümüyle final yapmıştı. Halid Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan dizi, etkileyici senaryosu ve efsane oyuncu kadrosuyla milyonları ekrana kilitlemişti.

AŞK-I MEMNU OYUNCULARI KİMLER?

Beren Saat (Bihter)

Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül)

Nebahat Çehre (Firdevs)

Selçuk Yöntem (Adnan Ziyagil)

Zerrin Tekindor (Matmazel)

Hazal Kaya (Nihal Ziyagil)

Haberin Devamı

Batuhan Karacakaya (Bülent Ziyagil)

Nur Fettahoğlu (Peyker)

İlker Kızmaz (Nihat Önal)

Baran Akbulut (Beşir)

Fatma Karanfil (Şayeste)

Rana Cabbar (Süleyman Efendi)

Zerrin Nişancı (Aynur)

Recep Aktuğ (Hilmi Önal)

Gülizar Irmak (Sevil)

Gülsen Tuncer (Arsen Ziyagil)

Evren Duyal (Nesrin)

Ufuk Kaplan (Kathia)

KONUSU

Dizi, babasının ölümünden sonra Adnan Bey ile evlenen Bihter Yöreoğlu'nu ve eşinin manevi yeğeni Behlül ile yaşadığı yasak aşk üzerinde yoğunlaşır. Bihter ve henüz üniversitede okuyan eğlence düşkünü Behlül'ün, Adnan Bey'den ve evde yaşayan diğer insanlardan gizli bir ilişkisi olur. Onların hayatlarına ve yaşadıkları dramatik olaylara Mademoiselle De Courton (Deniz), Firdevs Yöreoğlu, Peyker Önal, Nihal Ziyagil ve Bülent Ziyagil ile diğerleri de dahil olur.

 

BAKMADAN GEÇME!