Aşk-ı Memnu hangi kanalda, ne zaman başlayacak? Aşk-ı Memnu konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Aşk-ı Memnu hangi kanalda, ne zaman başlayacak Aşk-ı Memnu konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 14:21

Bir dönem büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu dizisi yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizi bir kez daha Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Peki Aşk-ı Memnu ne zaman başlayacak? Aşk-ı Memnu konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Aşk-ı Memnu 2008 yılında yayınlanmaya başladı ve 2010 yılında final yaparak ekranlara veda etti. Ancak sevilen dizinin tekrar bölümleri de yayınlandığı her dönem ilgiyle takip ediliyor. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan dizi yeniden ekranlara geliyor. Peki Aşk-ı Memnu ne zaman başlayacak? İşte Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili bilgiler...

Aşk-ı Memnu ne zaman başlayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in başrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu, 23 Mayıs Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 16:00'da, Kanal D'de yeniden ekrana geliyor.

Aşk-ı Memnu oyuncuları kimler?

Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yer aldığı dizide Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Haberin Devamı

Aşk-ı Memnu dizisi konusu

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan dizide, İstanbul'un sayılı zenginlerinden Adnan Bey, çok sevdiği karısı İnci öldükten sonra çocukları Nihal ve Bülent ile kalmıştır. İkinci evliliğini kendisinden yaşça çok genç olan Bihter ile yapar. Ancak Bihter'le yeğeni Behlül arasındaki karşı konulamaz çekim, yaşadıkları yalıda entrika dolu günlerin yaşanmasına neden olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!