"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım"

Güncelleme Tarihi:

Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2023 11:03

HÜLYA Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının Babalar Günü bölümünde Burak Kut’u konuk etti.

Haberin Devamı

Bir kız babası ünlü şarkıcı, bu özel günle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Kız babası olmak farklı derlerdi. Pozitif ayrımcılık yapacağım; gerçekten öyle. Kızımız Aden, eşimle benim cennetim. Kızımdan sonra hayata bakışım değişti.”

Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım


Burak Kut programda 90’larda yaşadığı şöhret sonrası içine kapanma sürecini de anlattı: “Pencereden elimi çıkardığımda çığlıklar kopuyordu. 21 yaşındaydım. Babasını kaybetmiş bir genç olarak afallıyordum. Mahcup olduğumu hatırlıyorum. Dokunmak için bayılan insanlar vardı. Evden kaçan kızlar vardı. Klostrofobik bir hayat yaşayınca, bende işler karıştı. Kendimce düzgün yaşamaya çalışan biriydim. Bu sefer uydurma haberler çıktı ve üzülmeye başladım. Sonra içime döndüm. İçime dönmemin sebebi, beni dönüştürmeye çalıştıkları şey olmadığımı anlamamdı. Benim istediğim o değildi.”
Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım


LÜKSTEN VAZGEÇTİM
Burak Kut, film gibi bir hayat yaşadığını ifade etti: “Hayatımın içindeki bazı hikâyeler senaryo gibi. Aşırı şöhretten sonra hayatımı sıfırladığım bir dönem var. Lüksten vazgeçtiğim, eşyalarımı dağıttığım, tamamen hayatımı minimal yaşadığım bir dönemdi. Belki onlar yazılıp anlatılabilir.”

 

BAKMADAN GEÇME!