Arka Sokaklar son bölümün ardından 414. bölüm fragmanı ekranlara geldi

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümün ardından 414. bölüm fragmanı ekranlara geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 09:44

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Tunç ölüm tehlikesi geçiriyor. Arka Sokaklar son bölümün ardından gelen yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahneler dikkatleri çekiyor. Tunç'un kız arkadaşı düzenlenen operasyonda hayatını kaybederken, baba oğul arasında ipler kopma noktasına geliyor. Peki Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 414. Bölüm Fragmanı yayında! Tunç'un babasına olan öfkesi zaman içerisinde dinecek mi? Ekibi hangi zorlu görevler bekliyor? Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma günü saat 20.00'de Kanal D'de!

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un yazdığı, Kanal D’nin başladığı günden bu yana büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen ,fenomen dizisi olan Arka Sokaklar’da yepyeni bir heyecan başlıyor. İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Ayça İnci ve deneyimli tiyatro oyuncusu Emir Çiçek sevilen dizinin kadrosuna dahil oldu. Önümüzdeki bölümlerde ekrana gelecek olan Ayça İnci “Yonca Kara” karakterini, Emir Çiçek ise “Sami Kara” karakterini canlandıracak.Kara çiftinin kızları Canan Kara karakterine de genç oyuncu “Simay Tüzün” hayat verecek.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölümün ardından 414. bölüm fragmanı ekranlara geldi

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Albay Yüksel ve askerleri Rızaların evin kapısındadır. Kerim’i öldü sanmakta olan Yüksel, Rıza babaya evlat acısının ne olduğunu göstermeye yeminlidir. Aylin, bilgisayarının başında Albay’ın, Rızaların evine girdiğini görür. Bir hışım toplantı odasına geçip Rıza, Arif ve Faruk’a haber verir. Rızalar, hemen emniyetten çıkış yaparlar. Albay’ın son kalesi Mevlüt ve adamları tarafından yolları kesilir ve sıkı bir çatışma başlar.

Bu sırada da Mesut, Hüsnü, Selin, Ali, Aylin, Hakan ve diğerleri Rıza Babanın evinin önünde yerlerini alır. Ali, Albay tarafından rehin alınır. Mesut yanına ufak bir ekip alıp Rızaları kurtarmaya desteğe gider. Hüsnü, Ali’yi Albay’ın elinden kurtaracaklarının planını kurmaya çalışır. Rıza’ya bir süre Ali’nin rehin alındığı söylenemez. Albay’ın Ali’yi sağ bırakmak gibi bir düşüncesi yoktur.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!