Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar 662. son bölümde Bankacı Tufan'dan “Hüsnü Fonu” İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar 662. son bölümde Bankacı Tufandan “Hüsnü Fonu” İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2024 02:45

Arka Sokaklar 662. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 2 Şubat Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Rıza Baba ve ekibine tahsis edilen lüks araç, Hüsnü Çoban’ın kullanması için kendisine teslim edildi. Bankacı Tufan'ın, Hüsnü’nün popülerliğinden faydalanarak bir “Hüsnü Fonu” kurması dikkat çekti. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar 663. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve 663. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki 662. bölümünde, Hüsnü’ye tahsis edilen lüks araç ev ailesi tarafından şenlikle karşılandı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Rıza Baba ve ekibin deprem bölgesine gitmesi dikkat çekti. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arka Sokaklar'ın 662. Bölümünde Engin Müdürün ekip, Andaç'ın elinden Cansu'yu kurtarabilmek için büyük çaba sarf ediyor!

Cansu, Andaç’ın elindedir ve Emre, Cansu'yu kurtarmak için yasadışı yollara başvurur. Ama bu Emre’yi de hedef haline getirir. Ekibimiz, telsizlere gelen bir anonsla yıkılır. Bir kadın cesedi kıyıya vurmuştur. Ceset Cansu’ya mı aittir?

Haberin Devamı

Feriha, Mehmet’in peşini bırakmaz; ama Mehmet, onu hayatına dahil etmek istemez.

Hüsnü’ye tahsis edilen lüks araç ev ailesi tarafından şenlikle karşılanır. Metin aracı kullanmak isteyince olanlar olur.

75 yaşındaki alzheimerlı Gonca yaşlı bakımevinden kaçıp sürekli aynı yere gitmektedir. Bunu araştıran ekibimiz altında Gonca’nın oğullarının da karıştığı bir cinayet olduğunu öğrenir.

Bankacı Tufan, Hüsnü’nün popülerliğinden faydalanarak bir “Hüsnü Fonu” kurar. Mahalleli esnafın da katıldığı bu fon Hüsnü’nün başına çorap örecektir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 663. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Rıza Baba ve ekip deprem bölgesinde!

Rıza Baba ve ekip deprem bölgesindekileri unutmuyor ve tüm işlerini bir kenara bırakarak deprem bölgesine gidiyor. Ekip, deprem bölgesinde yaşanan yıkımı görünce hüzne boğuluyor. Rıza Baba ve ekip, deprem bölgesindeki insanlara yardım etmek için seferber oluyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!