Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar 653. son bölümde Sado patronunu ifşa etti! İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar 653. son bölümde Sado patronunu ifşa etti İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2023 02:48

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 8 Aralık Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Sado, gölgeler ardındaki büyük patronun ve emniyetteki köstebeğin isimlerini verirken Sadullah’ı, MİT’e teslim edildi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Arka Sokaklar 653. son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 653. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki son bölümünde, Özel Harekat mensubu olan Mehmet, can arkadaşı İbrahim’i ve onun nişanlısını hain bir pusuda kaybetti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Rıza Baba ve ekip örgütü çökertebilecek mi? sorusu ön plana çıktı. Tüm bunların ardından son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 653. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

8 Aralık 2023 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 653. Bölümünde ekibin kurtardığı Sado, gölgeler ardındaki büyük patronun ve emniyetteki köstebeğin isimlerini veriyor!

Haberin Devamı

Ekibimiz Sadullah’ı, MİT’e teslim edip tüm bağlantılarını etkisiz hale getirir; ama, Sadullah’ın onlara bir sürprizi olacaktır.

Özel Harekat mensubu olan Mehmet, can arkadaşı İbrahim’i ve onun nişanlısını hain bir pusuda kaybeder. Arkadaşının intikamını almaya yemin eden Mehmet’i zorlu bir mücadele beklemektedir.

Nazike'nin internet fenomeni Rengin’i takip etmesi evde hoş karşılanmaz. Ta ki Rengin, Hüsnülerin evine gelene kadar.

Erkek arkadaşı tarafından şiddet gören Sedef, kendisini koruyan Kadir’den çok etkilenir. Birce ise, bu işten pek hoşlanmayacaktır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 654. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Rıza Baba ve ekip örgütü çökertebilecek mi?

Rıza Baba ve ekip örgütün tüm bağlantılarını tek tek ortaya çıkarmaya başlıyor. İşin ucu Ünal'a varıyor ve Rıza Baba ve ekip Ünal'ı yakalayıp gözaltına alıyor. Ancak örgüt, Ünal'ı konuşmasın diye öldürmeye çalışıyor. Peki, Rıza Baba ve ekip örgütü çokertebilecek mi?

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!