Arka Sokaklar son bölümde Ezgi'ye büyük şok! İşte Arka Sokaklar 587. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümde Ezgiye büyük şok İşte Arka Sokaklar 587. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2021 03:52

Arka Sokaklar 587. son bölüm izle ekranı yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 23 Nisan tarihli 587. son bölümünde, ekibin torbacı İsmail’in izini sürerken, Ezgi'nin eski arkadaşı Aycan’ın evinde aradıkları adamı görmesi bu haftaya damga vurdu. Selin'in, hastanede eski bir arkadaşı Savcı Faruk ile karşılaşması ise Mesut'u tedirgin etti. Tüm bu gelişmelerin ardından diziyi ekran başında izleyemeyenler, Arka Sokaklar son bölümü kesintisiz izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, Arka Sokaklar 587. son bölüm izleme ekranı ve bu haftaki bölümün özeti.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Her cuma Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde Ezgi'nin başının derde girmesi dikkat çekti. Son bölümün hemen ardından yayınlanan Arka Sokaklar 588. yeni bölüm fragmanında ise Pınar'ın Ali'den ayrılmak istemesi dikkat çekti. Dizinin son bölümünü aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

ARKA SOKAKLAR 588. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 588. Bölüm Fragmanı yayında! Pınar, Ali'den ayrılmak istiyor!

Ezgi tuzağa düştüğü için kendine kızarken Cemal de başka bir operasyonun içine giriyor. Öte yandan Pınar, Ali'den uzaklaşmak istediğini söylüyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

23 Nisan 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 587. Bölümde Ekip, uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyor!

Korhan’dan kalan kirli işleri yürütmek artık Aycan’a kalmıştır. Fakat işine taş koyan bir isim vardır. Korhan’ın eski iş ortaklarından çıbanın başı Latif’in hesabı kesilmelidir. Aycan, Latif’i saf dışı etmek ve kocasını cezaevinden kurtarmak için Ezgi ve ekibiyle işbirliği yapmaya karar verir. Ezgi saf bir şekilde arkadaşını koruyacaklarını düşünmektedir. İşbirliğini kabul eden Engin Müdür, bir terslik olduğunu fark eder.

Gelen bir mesaj üzerine Selin, kanser hastası olan eski dostu Ceren’i ziyaret eder. Ceren’i ziyaret etmek ve kızı bitmiş şekilde görmek Selin’i fazlasıyla yaralar. Bu ziyaretini kimseyle paylaşmayan Selin, hastanede eski bir arkadaşı Savcı Faruk ile karşılaşır.

Tekin’in rol aldığı diziden çıkarılması üzerine sosyal medya üzerinden kendisinin damarına basılan bir mesaj gelir. Mesajın sahibiyle yüzleşmek isteyen Tekin, karşısında hiç ummadığı birini bulur.

Kar maskeli üç saldırgan, insanların araçla yollarını kesip döverek hırsızlık yapmaktadır. Hırsızlardan biri yakalanır. Saldırganların genç çocuklar olduğu ortaya çıkar. Yakalan Tamer sorguya alınır. Leyla, Sami ve Tamer, Faça Ferzan’a çalışmaktadır. Tamer’in yakalanmasından sonra Ferzan, Leyla ve Sami’yi alıp şehri terk etmeye çalışır. Ekip, her yerde Faça Ferzan’ı ve diğer iki saldırganı aramaktadır.

Haberin Devamı

Öte yandan, Levent ve Defne uyuşturucu batağına düşmüş iki gençtir ve Torbacı İsmail’e borçlanmışlardır. Ekip, Torbacı İsmail’in izini sürmektedir. Cemal, Ezgi’ye Aycan’ın masum olmadığını anlatmaya çalışmaktadır; ama Ezgi maalesef bir türlü ikna olmaz. Ezgi, Aycan’ın masum olmadığını çok acı bir şekilde idrak edecektir.

BAKMADAN GEÇME!