Arka Sokaklar son bölüm izle | Arka Sokaklar 647. bölümde Emre Sado'nun eline düştü... İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm izle | Arka Sokaklar 647. bölümde Emre Sadonun eline düştü... İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2023 02:32

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 3 Kasım Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Metin’in işyerine yüklü miktarda borcu olduğunu öğrenen Hüsnü, bu borcu ödemek için harekete geçerken, Emre girdiği işte Sado'nun eline düşerek yabancıların avladığı ölüm oyununun içinde kendisini buldu. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar 648. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar 647. son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 647. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki son bölümünde, Aylin ve Hakan arasındaki buzlar çözülmeye başladı. İki taraf da yakınlaşmak için kendilerine engel olamazken, Emre'nin insan avının içerisine düşmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 647. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve 648. yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arka Sokaklar'ın 647. Bölümünde Emre, Sado'nun düzenlediği insan avının kurbanı oluyor!

Efe’nin durumu tüm aileyi derinden üzmektedir. Bundan sonra Efe için tek bir umut ışığı vardır. O da organ nakli.

Haberin Devamı

Holding sahibi Asude’nin oğlu Baybars bir kazaya karışır. Asude, küçük bir kız çocuğunun hayatına mal olacak kazayı örtbas etmek için elinden geleni yapacaktır.

Metin’in işyerine yüklü miktarda borcu olduğunu öğrenen Hüsnü, bu borcu ödemek için türlü çareler arayacaktır. Aylin ve Hakan arasındaki buzlar çözülmeye başlamaktadır. İki taraf da yakınlaşmak için kendilerine engel olamaz.

Sadullah mülteciler üzerinden Avrupalı zenginlere insan avı düzenlemektedir. Emre de bu avın bir kurbanı olacaktır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 648. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Rıza Baba ve Sadullah karşı karşıya!

Rıza Baba, Sadullah karşısında tüm riskleri almaya hazırlanır. Sadullah ise geri adım atmayacağını ve yaptıklarına devam edeceğini söyler. Rıza Baba ve ekip Sadullah'ın ve adamlarının peşine düşer. Sadullah'ın iş birliği yaptığı herkes, Rıza Baba ve ekip tarafından yakın takibe alınır.

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!