Arka Sokaklar son bölüm izle | Arka Sokaklar 645. son bölümde Rıza Baba ve ailesine AVM'de şok sürpriz! İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm izle | Arka Sokaklar 645. son bölümde Rıza Baba ve ailesine AVMde şok sürpriz İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2023 02:29

Arka Sokaklar 645. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 13 Ekim Cuma akşamı seyirci karşısına çıktı. Dizinin bu haftaki son bölümünde, Rıza Baba ve ekibi, Sado’nun etrafındaki çemberi daraltırken Metin bağımlılık merkezine yatırıldı. Dizinin final anında ise Rıza’nın ailesi alışveriş yapmak için gittikleri AVM’de kötü bir sürprizle karşılaştı. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar 645. son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın 645. son bölümünde, Sado’nun şehirde yarattığı terör sivilleri de hedef almaya başlarken, Metin'i bekleyen kötü olay dikkat çekti. Tüm bunların ardından son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 645. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve 646. yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

13 Ekim 2023 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 645. Bölümünde ekip, acı bir olayla sarsılıyor!

Rıza Baba ve ekibi, Sado’nun etrafındaki çemberi daraltmaktadır. Sado, ailesiyle buluşmak için Yunanistan’a gider; ama bu buluşma, silahların gölgesinde gerçekleşir.

Haberin Devamı

Metin bağımlılık merkezine yatırılır; ancak, onu orda Sado’nun adamları rahat bırakmayacaktır.

Ünal’ın, Alper’e attığı tokat ona pahalıya patlar. Rıza Baba, Alper’in intikamını kendi üslubuyla alır.

Sado’nun şehirde yarattığı terör sivilleri de hedef almaya başlamıştır. Rıza’nın ailesi alışveriş yapmak için gittikleri AVM’de kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 646. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Efe yaşayacak mı?

Rıza Baba, torunu Efe'nin vurulmasından sonra adeta yıkılır. Efe hastane de can çekişirken Rıza Baba ve ekip yaşanan olaylarla yüzleşmeye başlar. Rıza Baba çok zor zamanlar geçirirken en büyük destekçisi Mesut ve Engin olur. Sadullah'ın yaptıkları karşısında yıkılmamak için Rıza Baba ve ekip kendilerini toparlamak zorunda.

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!