Arka Sokaklar son bölüm izle | Arka Sokaklar 640. bölüme Rıza Baba'nın geri dönüşü damga vurdu... İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm izle | Arka Sokaklar 640. bölüme Rıza Babanın geri dönüşü damga vurdu... İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2023 02:28

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 8 Eylül Cuma akşamı yeni sezon ikinci bölümüyle yayınlanan son bölümünde intihar ettiği söylenen Rıza Baba'nın ekibin aradığı adamla birlikte ortaya çıkması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanında Rıza Baba ve ekibinin sokakları suçlulardan arındırmak için harekete geçmesi dikkat çekti. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar 640. son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 640. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon ilk bölümünde, ekip, Sado'nun elindeki Kadir'i kurtarmak için büyük bir operasyon düzenledi. İntihar ettiği söylenen Rıza Baba'nın ise ekibe geri dönmesi izleyenleri heyecanlandırdı. Tüm bunların ardından son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 640. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve 641. yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

8 Eylül 2023 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 640. Bölümünde ekip, Sado'nun elindeki Kadir'i kurtarmak için büyük bir operasyon düzenliyor!
Ayaztepe duruşmasından olumlu karar çıkmış ve ekibin göreve iadeleri başlamıştır. Yeniden toplanan ekip ilk iş Nedim’i adalete teslim eder.
Kardeşinin intikamını almaya yemin etmiş olan Kadir bir muhbir vasıtasıyla Sadullah’a ulaşmaya çalışmaktadır. Ancak bu zorlu yolda onu tehlikeler beklemektedir. Hakan’ın korumalığını yaptığı İpek’in erkek arkadaşı Kaan başlarına iş açmaktadır. Sadullah Ünal’a yeni bir görev verir. Böylece eski defterlerin kapanmasını sağlayacaktır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Arka Sokaklar 641. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Rıza Baba ekibe geri döndü!

Rıza baba yeniden ekibin başına geçer. Rıza Baba ve ekibi sokakları suçlulardan arındırmak için harekete geçerler. Rıza Baba ve ekip, eskisinden daha güçlü ve daha iyi şekilde yeniden sokaklara dönüyorlar. Artık hataya yer yok. Rıza Baba ve ekip, geri dönüyor.

Arka Sokaklar cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!