Arka Sokaklar son bölüm (668. bölüm) izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölümde Aylin öldü mü? İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm (668. bölüm) izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölümde Aylin öldü mü İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2024 02:43

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 15 Mart Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, farkında olmadan aldığı uyuşturucunun etkisiyle Rıza Baba'yı vuran Kadir uyuşturucunun etkisiyle başka suçlar da işlerken, Aylin'in vurulması ekranlara damga vurdu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise terör örgütünün canlı bomba hazırlığı yapması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Arka Sokaklar 668. son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 668. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki son bölümünde, kara hapları piyasaya süren Serra ve adamı Şadi tüm şehri saran bir dağıtım ağı kurdu. Zehir tacirlerinin laboratuvarını bulan Aylin'in vurulması ise akıllara Aylin ölecek mi? sorusunu getirdi. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Farkında olmadan aldığı uyuşturucunun etkisiyle Rıza Baba'yı vuran Kadir uyuşturucunun etkisiyle başka suçlar da işleyecektir.

Hüsnü'nün oğlu Haydar Berk okul arkadaşı İpek’e aşık olmuştur. Ama İpek, Haydar Berk’e yüz vermez.

Kadir olayını araştırmak için ekibimize katılan Savcı Belgin’in, Rıza Baba'ya olan ilgisi dikkatlerden kaçmaz.

Haberin Devamı

Şule’nin arkadaşlarıyla çıkmayı planladığı kayak tatili Haydar Berk’in, Hüsnü'ye haber uçurmasıyla berbat olur.

Kara hapları piyasaya süren Serra ve adamı Şadi tüm şehri saran bir dağıtım ağı kurmuştur. Ekibimiz onlara adım adım yaklaşır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Arka Sokaklar 669. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Hakan, Aylin'i kurtarabilecek mi?

Bomba imha ekibi, Aylin'i kurtarmak için operasyon başlatır. Yara bere içinde bulunan ve durumu kritik Aylin, Hakan tarafından hastaneye yetiştirilmeye çalışılır. Aylin'in durumu kritiktir. Peki Hakan, Aylin'i kurtarabilecek mi?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!