Arka Sokaklar 659. bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölümde ekibe büyük şok: Hüsnü emekliliğini istedi! İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 659. bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölümde ekibe büyük şok: Hüsnü emekliliğini istedi İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 02:50

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 5 Ocak Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Hüsnü'nün, emekliliğini istemesi ekibe büyük şok yaşattı. 16 yaşındaki lise öğrencisi Yeşim'in abisiyle ilgili planları ise dikkat çekti. Son bölümün hemen ardından Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Arda'nın hedef alınması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Arka Sokaklar 659. son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 659. bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki son bölümünde Kürşat'ın uğradığı haksızlık karşısında emeklilik kararı alan Hüsnü'nün televizyon dünyasına adım atması dikkat çekti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Arda Komiser'in kimler tarafından hedef alındığı merak uyandırdı. Son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 654. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

5 Ocak 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 658. Bölümünde Hüsnü'nün, emekliliğini istemesi ekibe büyük şok yaşatıyor!

Haberin Devamı

6 Şubat depreminde ailesini kaybeden Avukat Nilay ailesine yapılanların hesabını müteahhit Erkin'den soracak ve bu diğer mağdurlara örnek olacaktır.

Hüsnü uğradığı haksızlık sonrasında kendine yeni bir kariyer planı yapar. Bu plan herkesi şaşırtacak türdendir.

Elif’in bakımevinde yaşaması konusunda Aylin’in kafası çok karışıktır.

16 yaşındaki lise öğrencisi Yeşim için abisinin yeşim hakkında farklı planları vardır. Talihsiz kızın yardımına Seval Komiser koşacaktır.

Talihsiz genç Ceyhun’u kara para aklarken yakalayan ekibimiz büyük bir çetenin ucunu yakalamıştır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 659. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kaburga operasyonu başlıyor!

Rıza Baba ve ekip çeteyi çökertmek için yeni bir operasyon başlatıyor. Kaburga operasyonuyla birlikte çetenin en başındaki isimler etkisiz hale getirilmeye çalışıyor. Tüm bunlar yaşanırken Hüsnü şöhret peşinde koşmaya başlıyor. Rıza Baba, Hüsnü'nün bu hareketlerine tahammül edemiyor. Peki, Rıza Baba ve ekip çeteyi çökertebilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!